Evenimentul Zilei > Actualitate > Motivul incredibil pentru care a fost exmatriculat un cuplu de studenți
Motivul incredibil pentru care a fost exmatriculat un cuplu de studenți

Motivul incredibil pentru care a fost exmatriculat un cuplu de studenți

Motivul incredibil pentru care a fost exmatriculat un cuplu de studenți care învățau la universitatea din orașul Lahore, Pakistan. Cei doi au fost excluși deoarece și-au exprimat dragostea în fața colegilor din campus.

Motivul incredibil pentru care a fost exmatriculat un cuplu de studenți. Cei doi, care studiau la Universitatea din orașul pakistanez Lahore, nu au fraudat examenele și nu au încălcat legea. Conducerea universității a decis să-i excludă din cauză că fata l-a cerut în căsătorie pe băiat în public.

Tânăra l-a cerut în căsătorie pe tânăr în campus, în fața celorlalți colegi. Mai apoi, imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, iar acest lucru a atras atenția conducerii universității.

În imaginile postate pe internet, tânăra îngenunchează în fața iubitului și îi oferă un buchet de flori. Apoi, în fața tuturor, își cere iubitul în căsătorie. La final, după ce iubitul îi acceptă cererea, ea se ridică în picioare și se îmbrățișează cu acesta. Totul se petrece în uralele și aplauzele celor care asistă de pe margine.

Gestul nu a fost gustat, însă de conducerea școlii, care a luat o măsură radicală. Cei doi tineri îndrăgostiți au fost exmatriculați. Motivul pentru exmatriculare, invocat de autorități, a fost că prin gestul lor au încălcat regulile universității.

Motivul incredibil pentru care a fost exmatriculat un cuplu de studenți

Într-un comunicat de presă, reprezentanții universității au precizat că cei doi tineri au fost chemați la o ședință disciplinară. În urma discuțiilor, cei doi au fost dați afară din școală pentru „încălcarea gravă a codului de conduită”.

Celor doi li s-a cerut să-și ceară scuze pentru gestul pe care l-au făcut în public. Aceștia au refuzat și au primit pedeapsa cea mai cruntă.

„Nu am făcut nimic rău şi nu ne pare rău de ce am făcut”, a scris pe Twitter, tânăra, Hadiqa Javaid.

Și-au exprimat dragostea în public

La rândul său, logodnicul fetei s-a întrebat ce anume a fost rău într-o cerere de căsătorie pe care au făcut-o în public. El a spus că nu este prima oară când se întâmplă. Și că așa au procedat și alte cupluri.

„Ne poate explica cineva ce am făcut rău prin cererea în căsătorie în public la universitatea din Lahore?”, a reacţionat logodnicul tinerei, Shehryar Ahmed.

În Pakistan, gesturile de afecţiune în public ale cuplurilor sunt considerate inacceptabile. Acest lucru nu ține cont de faptul că sunt sau nu căsătorite.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.