Evenimentul Zilei > Sport > Moroșanu sau Ghiță? S-a aflat rezultatul. News Alert
Moroșanu sau Ghiță? S-a aflat rezultatul. News Alert

Moroșanu sau Ghiță? S-a aflat rezultatul. News Alert

Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu s-au întrecut în declarații până acum. Sandu Lungu i-a analizat pe cei doi luptători pe care fanii sportului de contact vor să-i vadă în ring în 2020.

Încă de anul trecut, Daniel Ghiță a început să-i tachineze pe cei mai importanți luptători de kickboxing români aflați în activitate. Cătălin Moroșanu, Benny Adegbuyi, dar și Raul Cătinaș, care și-a agățat mănușile în cui de ceva vreme, însă vârsta i-ar permite o revenire de senzație în ring.

Dintre cei menționați, „Moartea din Carpați” a fost principala țintă a lui Daniel Ghiță. „Samuraiul” l-a amenințat pe Moroșanu că-l va bate fără nicio problemă. Niciunul nu s-a lăsat mai prejos în declarații, iar negocierile pentru desfășurarea unui meci nu au mers într-o direcție pozitivă.

Cu Daniel Ghiță revenit de curând în ring, cu două meciuri de încălzire și Cătălin Moroșanu aflat la final de carieră, Sandu Lungu a vorbit despre atuurile celor doi luptători.

În opinia lui Sandu Lungu, Daniel Ghiță este cel mai valoros luptător român.

„Daniel Ghiță, ca luptător de K1, e cel mai mare al nostru, cu cele mai bune rezultate. Cel mai bun român. E totul filmat, nu vorbim despre ceva ce nu știm. A luptat cu cei mai buni.

Nu cred că era cazul să ne luptăm. Unu la mână, suntem prieteni, doi la mână, nu aș face față pe regulile lui de luptă. Vă zic sincer. El este kickboxer, eu lupător de MMA. Sunt două sporturi diferite. Ar rezolva problema repede cu câteva lovituri de picior. E peste mine pe acest stil”, a declarat Sandu Lungu pentru Gazetă.

Cât despre Cătălin Moroșanu, Sandu Lungu apreciază calitatea sa de showman.

„El se apropie de stilul meu, cu lupta corp la corp, nu prea tacticizează lupta. El e undeva între semigrea și grea din punctul meu de vedere. Nu e un greu veritabil, e mai scund. El face show, spectacol, nici nu mai contează ce înalțime are. E bine așa cum este, de aia a și ajuns aici”, completat uriașul Lungu pentru sursa citată.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.