Conform primelor date ale anchetei, seria de violuri a început în ianuarie anul acesta. Cu două zile în urmă fata nu a mai suportat şi i-a spus totul mamei sale. Amândouă s-au prezentat apoi la poliţie, după care fetiţa a fost supusă unei expertize medico-legale în urma căreia medicii au confirmat că a fost deflorată cu mai multe luni în urmă.
Inculpatul, Cristinel Radu, este originar din judeţul Mureş, are doar trei clase, nu lucrează niciunde şi mai are la activ câteva condamnări pentru infracţiuni de furt. Individul a fost dus în această seară în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.
„Fata a formulat plângerea. Nu a spus nimic până acum pentru că era ameninţată cu bătaia, chiar şi cu moartea. Au fost anunţaţi cei de la Direcţia pentru Protecţia Drepturilor Copilului. Dată fiind vârsta victimei, probabil că aceasta va urma un program de consiliere. Propunem arestarea preventivă tocmai pentru a-l înlătura pe inculpat din familie şi a-l impedica să-şi continue activitatea infracţională”, a declarat procurorul Adina Velescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.