Evenimentul Zilei > Monden > Monica Gabor este îngrijorată. O apropiată de-a sa a dispărut: „Nu reuşesc să dau de ea şi sunt îngrijorată pentru starea ei”
Monica Gabor este îngrijorată. O apropiată de-a sa a dispărut: „Nu reuşesc să dau de ea şi sunt îngrijorată pentru starea ei”

Monica Gabor este îngrijorată. O apropiată de-a sa a dispărut: „Nu reuşesc să dau de ea şi sunt îngrijorată pentru starea ei”

Monica Gabor anunță că buna sa prietenă, Mădălina Apostol, iubita lui Nick Rădoi, este de negăsit, motiv pentru care a postat un mesaj în care le cere urmăritorilor săi să o ajute în furnizarea unor eventuale informații cu privire la Mădălina Apostol, cu care nu a mai vorbit de câteva luni.

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, anunță că nu reușește să intre în contact cu prietena sa, Mădălina Apostol, deja de câteva luni.

Monica Gabor anunță dispariția Mădălinei Apostol

„Bună dimineața, am să trec direct la subiect. Nu am mai reușit să vorbesc cu prietena mea, Madalina Apostol, de pe 18 Ianuarie 2022.

Dacă cineva are informații despre ea vă rog să îmi scrieți mesaj în privat. Nu reuşesc să dau de ea şi sunt îngrijorată pentru starea ei. Vă rog să îmi spuneţi dacă ştiţi ceva de ea”, a scris, pe Instagram, Monica Gabor.

Probleme pentru Mădălina Apostol

Iubita lui Nick Rădoi, Mădălina Apostol, fusese implicată într-un accident rutier, în luna februarie 2022. Conform surselor judiciare, aceasta ar fi intrat cu autoturismul într-un parapet din zona localității Lehliu Gară.

La fața locului s-au prezentat atunci agenții din cadrul Biroului de Poliției Autostrada A2 București, care au supus-o pe Mădălina Apostol la un etilotest. Aparatul a indicat o alcoolemie de 0,5 g/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care iubita lui Nick Rădoi s-ar fi ales cu dosar penal, conform România TV.

„Au trecut încă patru săptămâni de când este în România. Nu pot să zic decât că lucrurile stau așa ca și înainte. Eu voi continua să las lucrurile în pace și decizia să-i aparțină. E vorba de viața ei, așa cum este vorba de viața mea, pe care eu deja mi-m făcut-o și nu am cum să mi-o schimb. Deci nu voi pleca din America”, transmitea Nick Rădoi, la începutul anului 2022.

Nick Radoi a rămas fără iubită

Mădălina Apostol şi milionarul Nick Rădoi au mers într-o vacanță de lux în Mexic, în toamna anului trecut, dar la întoarcerea în țară, bruneta i-a transmis acestuia că vrea să se despartă de el și să își deschidă un studio de videochat.

„Nick nu m-a ajutat atunci când toată familia mea a fost bolnavă. Asta mi-a dat de gândit. Nici când am fost eu bolnavă nu l-a interesat. Mi-a zis: «descurcă-te, asta e problema ta».

Mie trebuie să-mi vii cu lucruri concrete, dacă las totul aici baltă şi plec în America. Dacă plec în America, eu vreau să am singuranţa că nu sunt lăsată de izbelişte.Nick a făcut parte din viaţa mea opt ani. Doi ani şi jumătate şi-a făcut de cap cu cine a vrut el. Şi eu în perioada asta am făcut un copil cu un alt bărbat”, a dezvăluit Mădălina, care s-a hotărât să deschidă un studio de videochat.

Mădălina Apostol și-a deschis un studio de videochat

„Am ales videochat-ul pentru că e un bussines profitabil. Eu vreau să schimb mentalitatea din România. Aici fac mulţi bani, sunt banii mei şi fac ce vreau cu ei. Sigur nu e de acord, că are şi el o mentalitate învechită, ca toţi românii. Eu am rămas cu doi copii şi nu am avut 10 ani sprijin de la tatăl lor.

Nu trebuie să-ţi fie ruşine, că totul e legal. Am deja 10 modele care lucrează. Ştiu şi copiii mei, mai ales cel mare mă susţine. Banii vin oricum. Dacă aş avea timp, aş face şi eu videochat! Nici una nu e online dezbrăcată”, transmitea Mădălina Apostol, după despărțirea de Nick Rădoi, în toamna anului 2021.