Evenimentul Zilei > Monden > Adevărul despre Monica Gabor. Are datorii uriașe și riscă să fie executată silit
Adevărul despre Monica Gabor. Are datorii uriașe și riscă să fie executată silit

Adevărul despre Monica Gabor. Are datorii uriașe și riscă să fie executată silit

Deși s-a mutat în Statele Unite ale Americii, Monica Gabor, fosta parteneră a afaceristului Irinel Columbeanu, nu și-a încheiat toate socotelile cu statul român. Vedeta are o datorie uriașă la ANAF, în urma unei afaceri în care figurează și numele fostului soț, care încă nu a fost plătită. Monica Gabor trebuie să se prezinte, în curând, în fața instanței. În caz contrar, riscă să fie executată silit.

Monica Gabor se află în impas. După ce s-a despărțit de iubitul ei, Mr. Pink, fosta parteneră de viață a afaceristului Irinel Columbeanu s-a mutat în SUA, acolo unde vrea să-și construiască viitorul. Problemele, însă, par să se țină lipite de ea. Vedeta are de plătit o sumă uriașă către statul român, pentru care trebuie să răspundă la tribunal. În cazul în care nu se va prezenta în fața instanței, Monica Gabor riscă să fie executată silit.

Monica Gabor trebuie să se prezinte la tribunal. Are o datorie uriașă la ANAF

Totul a început în anul 2006, când Monica Gabor era protagonista reality-show-ului „Monica Columbeanu SRL” în care era dezvăluită publicului viața sa de familie. După 15 ani de atunci, se pare că afacerea i-a mers foarte prost și Gabor a acumulat datorii de 300.000 de lei, suma nefiind plătită la momentul actual către ANAF.

Monica Gabor nu a depus nici documentația necesară odată cu intrarea în insolvență a firmei care producea emisiunea. Astfel, fosta parteneră a lui Irinel Columbeanu trebuie să se prezinte în fața judecătorilor. Procesul în care figurează și fostul soț, afaceristul Columbeanu, are ca termen data de 19 octombrie 2021, iar dacă vedeta nu se va prezenta, riscă să fie executată silit.

Irinel Columbeanu și fosta soție riscă să fie executați silit

Unul dintre reclamanții din partea Cabinetului Individual de Insolvență, desemnat să se ocupe de acest caz, Nicolae Elena Gabriela, a vorbit despre procesul de la tribunal.

„Momentan, nu este vorba despre atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvență. Până acolo ne așteaptă un proces lung. Atunci când falimentul e declarat, iar societatea are datorii mai mari de 50.000 de lei, mai întâi se trimit notificări, pentru a pune la dispoziție bonurile, actele. Toate scrisorile prin care au fost notificați la ultimele adrese unde figurează că locuiesc s-au întors înapoi, nimeni nu le-a ridicat. Sper ca totuși măcar dl. Columbeanu să dea un semn”, a declarat Nicolae Elena Gabriela.

Reclamanta a mai menționat că Irinel Columbeanu și Monica Gabor riscă să fie executați siliți. Ei mai sunt citați și într-un alt proces, în care o societate solicită partajul judiciar între cei doi.

„Când activul e finalizat, se va trece la recuperarea bunurilor, iar când pasivul e finalizat, după ce s-au vândut bunurile și s-au scăzut banii obținuți, atunci se va trece la executarea silită. Depinde cum va încuviința instanța. Atragerea răspunderii se exercită asupra conducerii, a administratorului. În această situație, administrator este Monica Gabor”, a precizat sursa citată, potrivit playtech.