Evenimentul Zilei > Monden > Monica Columbeanu și Mr. Pink au luat o decizie radicală. La mijloc este un milion de dolari
Monica Columbeanu și Mr. Pink au luat o decizie radicală. La mijloc este un milion de dolari

Monica Columbeanu și Mr. Pink au luat o decizie radicală. La mijloc este un milion de dolari

Din câte se pare, relația dintre Monica Columbeanu și Mr. Pink s-a detensionat, iar cei doi rămân împreună și au planuri pentru o afacere importantă.

După o perioadă mai puțin fericită, Monica Gabor și Mr. Pink au revenit la sentimente mai bune și se pare că s-au împăcat. În ultima perioadă au circulat zvonuri legate de o despărțire a cuplului. Însă, cei doi au rămas împreună. Recent, Monica Gabor s-a fotografiat împreună cu băiatul lui Mr. Pink. Cu el și cu fiica sa a participat la un festival la care Irinuca a făcut muncă de voluntariat.

Monica Gabor și Mr. Pink investesc într-un restaurant de lux cu specific chinezesc

Monica Gabor și Mr. Pink au de gând să-și deschidă un restaurant chinezesc într-o zonă luxoasă din Beverly Hills, acolo unde chiria ajunge la prețuri ce variază între 500.000- 1 milion de euro. Mr. Pink urmează să aducă în America un lanț de restaurante chinezești de lux numit Beijing Yan. A avut autorizațiile necesare, iar în 2019 trebuia să aibă loc inaugurarea localului, conform cancan.ro.

Cei doi au fost nevoiți să-și amâne acest proiect, ce ar fi trebuit lansat anul trecut. Și asta din cauza restricțiilor impuse și în SUA, de autorități, în timpul pandemiei de coronavirus.

Ce spunea Irinel Columbeanu despre Mr. Pink

Fostul soț al Monicăi Columbeanu, Irinel, anticipa la începutul lunii august că Mr Pink. nu se va despărți de iubita sa. Eu cât îi cunosc pe amândoi, pentru că l-am cunoscut și pe Mr.Pink, o să se înțeleagă și o să se împace. Deci dacă ai o femeie temperamentală lângă tine și ești un bărbat deștept, nu ai cum să nu te înțelegi. Mi se pare că se face o furtună într-un pahar de apă.

Ei și-au dat un reset la relație pentru o revalidare. Cu alte cuvinte, nu îmi fac griji că ei doi se vor separa. După părerea mea, femeile frumoase trebuiesc ținute bine, răsfățate. Monica este o femeie temperamentală și Pink este un tip deștept.”, spunea Irinel Columbeanu.