Evenimentul Zilei > Monden > Lovitură cruntă primită de Monica Gabor după despărțirea de Pink. Acum a rămas chiar singură
Lovitură cruntă primită de Monica Gabor după despărțirea de Pink. Acum a rămas chiar singură

Lovitură cruntă primită de Monica Gabor după despărțirea de Pink. Acum a rămas chiar singură

Monica Gabor trece prin momente dificile după despărțirea de Mr. Pink. Ramona, sora ei, a făcut un gest neașteptat.

La scurt timp după ce Monica Gabor a decis să se întoarcă în America, după ce s-a despărțit de Mr. Pink, sora ei, Ramona, a făcut un gest neașteptat, semn că lucrurile între cele două nu sunt chiar în regulă.

Monica Gabor și Mr. Pink și-ar fi spus adio după mai bine de zece ani de relație, informație confirmată de omul de afaceri Paul Mantea, prieten de familie cu aceasta, în urmă cu câteva săptămâni. Iar acum are parte de o nouă surpriză neplăcut din partea Ramonei, care a şters-o pur si simplu de pe Instagram.

Ramona a șters toate fotografiile cu sora sa de pe social media

Gestul neașteptat făcut de Ramona Gabor, după ce Monica s-a întors în America. Ce s-a întâmplat între ele. „Nu ne pasă cine are de suferit”

Monica a postat un mesaj cu subînțeles, fiind singura declarație care a lăsat loc de interpretări:

„Ai grijă în ceea ce crezi. Vezi aici de ce:
-Dacă nu citești zirele, ești neinformat.
-Dacă le citești, ești dezinformat.
-Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație?
-Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevarat. Deci ce responsabilități aveți voi
-Să spuneți adevarul și nu doar să fiți primii.
-Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui ii pasă? Dă-o. Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevarat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exercițiu devii bun”, a fost mesajul acesteia publicat pe Instagram.”, a fost mesajul publicat de Monica Gabor pe Instagram.

Cu toate astea, după ce a petrecut ceva timp în Dubai și apoi în Grecia, Monica a decis să se întoarcă în America, iar hotărârea ei pare că nu a fost pe placul Ramonei. Ca dovadă că a șters de pe contul de socializare, toate fotografiile cu sora ei, realizate în această vară, relatează libertatea.

„Nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”

Despărțirea dintre cei doi a fost confirmată de surse apropiate cuplului, iar motivul nu a întârziat să apară și el. Se pare că modelul ar fi fost controlat în permanență de partenerul de viață. Românca ar fi fost cea care ar fi grăbit separarea dintre ea și milionar, deși fanii se întreabă cum a suportat 10 ani acest comportament.

„Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge.

Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, spun surse din apropierea ei.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: