Evenimentul Zilei > Monden > Momente crunte pentru solistă. Pierdere uriașă pentru solistă
Momente crunte pentru solistă. Pierdere uriașă pentru solistă

Momente crunte pentru solistă. Pierdere uriașă pentru solistă

Alina Sorescu a suferit una dintre cele mai puternice drame. Bunica sa, cu care a avut o relație extrem de apropiată a decedat.

Alina Sorescu traversează una dintre cele mai triste perioade din viața sa. Moartea bunicii sale a stârnit profundă tristețe în familia cântăreței, care a împărtășit gândurile sale cu fanii, prin intermediul rețelelor sociale.

Cântăreața în vârstă de 33 de ani a publicat o fotografie de la înmormântarea bunicii – unde se poate observa o coroană de flori și o parte din sicriu și un mesaj emoționant.

“Sunt foarte tristă, am pierdut-o pe cea mai dragă bunică a mea… Mamaie, vei rămâne vesnic în sufletele noastre 🖤”, a notat Alina Sorescu pe Facebook.

Fanii Alinei Sorescu au empatizat cu celebra cântăreață și au transmis mesaje de condoleanțe.

“Bunul Dumnezeu să o aibă în pază! Iar tu, Alina, vei trăi durerea!”, “Dumnezeu să-i ierte păcatele și s-o odihnească în pace! Condoleanțe!”, “Dumnezeu să îți dea mângâiere pentru această pierdere. Bunicii sunt nemuritori, ei trăiesc veșnic în sufletele noastre”, “Sincere condoleanțe, este foarte greu când pierdem pe cineva drag, Dumnezeu să o odihnească în linişte şi pace!”, “Off, Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe. Știu cum e, simți că îți rămâne un gol în suflet”, sunt doar o parte a mesajelor trimise cântăreței îndoliate.