Unul în comă alcoolică, iar celălalt cu răni după ce a spart cu pumnul un geam, ieşenii au ajuns la spital unde au primit îngrijiri medicale de urgenţă.

"Pacientul a necesitat măsuri de suport respirator şi volemic, iar examenele toxicologice au arătat o alcoolemie de peste 3,45 grame la mie. Când starea clinică s-a ameliorat, acesta le-a spus psihologilor că a consumat etanol într-un grup de prieteni îndureraţi de moartea lui Michael Jackson. Prognosticul este rezervat", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi, citat de Mediafax.

Un alt bărbat, de 33 de ani, şi el fan Michael Jackson, a ajuns la spital cu plăgi la antebraţul stâng, după ce a lovit cu pumnul un geam, a adăugat medicul.

"Nemulţumit că mama şi soţia sa nu-l lăsau să asculte la maxim muzica idolului său şi pe fondul consumului etanolic, pacientul şi-a provocat aceste leziuni. A fost necesar suportul volemic imediat, profilaxia antitetanică şi intervenţia plasticienilor pentru rezolvarea leziunilor", a mai spus medicul Tudor Ciuhodaru.