Evenimentul Zilei > Actualitate > Moartea lui Emi Pian. A apărut filmarea-bombă! Se vede totul. Cine, cum, în ce fel?
Moartea lui Emi Pian. A apărut filmarea-bombă! Se vede totul. Cine, cum, în ce fel?

Moartea lui Emi Pian. A apărut filmarea-bombă! Se vede totul. Cine, cum, în ce fel?

Moartea lui Emi Pian, celebrul lider interlop al celor din clanul Duduianu, continuă să stârnească unele dintre cele mai aprinse controverse.

Ultima dintre ele este legată de priveghiul cu accente de paranghelie, la care au participat cel puţin câteva zeci dacă nu chiar sute de persoane…

În vremuri în care pandemia de coronavirus impune distanţarea socială, imaginile de lângă sicriul lui Emi Pian au atras atenţia autorităţilor.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a intervenit în direct la România TV după ce au fost prezentate imaginile cu cei strânşi lângă sicriul fostului lider interlop.

„S-au dat peste 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Toţi cei care au încălcat legea vor primi sancţiuni, vă asigur de acest lucru.


Plată şi blestem pentru moartea lui Emi Pian. Cod sinistru al răzbunării în clanul Duduianu

Moartea lui Emi Pian și asasinatele dinaintea lichidării. Gloanțe și grenade


Poliţia şi Jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea lucrurile şi a nu se întâmpla ceva. Dacă am avea informaţii că s-ar întâmpla ceva…

Vă asigur că sunt informaţii clasificate şi suntem în misiune, iar dacă în curte sunt mai multe persoane decât prevede legea, vor fi amendate.

Vor fi legitimate şi sancţionate. Dacă sunt mai mult de 50 de persoane vor fi sancţionate şi vor fi luate măsurile în consecinţă.

Eu vă spun ce atribuţii are Poliţia: aplică legea şi legea este una pentru toată lumea”, a mai declarat Vela, nesigur parcă de numărul celor prezenţi în curtea Duduienilor, deşi imaginile vorbesc de la sine.


Moartea lui Emi Pian. Uitaţi tot ce se ştia! Adevărul este altul! Bomba bombelor, clar

De ce l-au lichidat pe Emi Pian? Voia să-i toarne? Informaţii grele din IGPR


Întrebat de jurnalistul Victor Ciutacu despre „bomba epidemiologică” de acolo, Vela a declarat că în momentul legitimării, cei controlaţi au fost verificaţi dacă se află în evidenţa autorităţilor ca fiind persoane infectate cu noul coronavirus.

„Marcel Vela: Scena cu mai mulţi oameni lângă sicriu a fost în timpul zilei, nu seara. La ora 17:00 au fost declaraţii de presă în care s-a precizat ce s-a întâmplat acolo.

Victor Ciutacu: Nu puteţi spune că situaţia e sub control când ăia se taie pe străzi, domnule ministru.

Marcel Vela: Poliţia nu are la fiecare interlop un paznic ca să verifice dacă îl taie cineva. Sunt dosare instrumentate de către parchete, inspectoratele judeţene monitorizează fiecare grupare, astfel încât noi să putem interveni în cazul în care are loc o infracţiune.


Moartea lui Emi Pian şi informaţiile lui Traian Băsescu. Apare şi SRI, atenţie!

Ascensiunea Clanului Duduianu. De la furturi de fier vechi la șantaj, cămătărie și trafic de droguri


Nu înseamnă că dacă doi interlopi au ajuns în situaţia în care unul este victima tragică a unei altercaţii e vina poliţiei că nu a fost prezentă când cei doi s-au încăierat”, a răspuns ministrul.

Pe măsură ce România TV prezenta imaginile suprinse de la priveghiul lui Emi Pian, Vela a precizat că dacă se va dovedi că nu se respectă regulile se va interveni şi se va respecta legea.

În contextul în care posibilitatea apariţiei unui focar de Covid-19 în zonă (vizavi de Penitenciarul Rahova) este foarte mare din cauza nerespectării distanţării sociale, Vela a fost întrebat dacă ar fi dispus să-şi dea demisia.

Ministrul Afacerilor Interne a evitat să dea un răspuns direct şi a afirmat că se vor lua măsuri în cazul acesta.

Amintim că Emi Pian (n.r. – Florin Mototolea pe numele real) a fost înjunghiat mortal în noaptea de luni spre marţi, în cartierul Crângasi.

În jurul orei 3:00, Emi Pian a intrat într-un conflict violent cu un rival din cauza unei dispute apărute la o sesiune de barbut pe sume uriaşe, de ordinul sutelor de mii de euro.

Conform informaţiilor publicate în exclusivitate pe retetesivedete.ro, fostul lider al Duduienilor a fost ucis cu o singură lovitură de armă albă, din câte se pare o sabie.

Tăietura din zona gâtului a fost atât de adâncă, încât şocul hemoragic care a urmat l-a răpus pe Emi Pian în câteva zeci de secunde.

O informaţie de ultimă oră, care vine în urma necropsiei de la INML, răstoarnă tot ce ştia cu privire la moartea lui Emi Pian.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: