Procurorii care se ocupă de caz au mers chiar în seara de duminică la domiciliul acestuia, pentru a o audia pe soție și pentru a ridica probe. Conform libertatea.ro, magistraţii nu au putut să o audieze ieri seară pe Uliana Ochinciuc, soția lui Dan Condrea, pentru că femeia era încă în stare de șoc și luase calmante.

Totuşi, oamenii legii au ridicat o periuță de dinți și un pieptene, din care vor fi prelevate probe biologice care vor fi comparate cu probele ADN din țesuturi.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit duminică într-un accident de circulație petrecut în Ilfov, între localitățile Buftea şi Corbeanca. Acesta se afla într-o mașină ce avea sigla firmei pe care o conducea.

Nu au fost găsite urme de frânare la fața locului, iar soția lui Dan Condrea i-ar fi recunoscut hainele.

Mașina a fost ridicată în timp record de autorități. Dosarul privind accidentul lui Dan Condrea va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Noi amănunte infirmă varianta sinuciderii.

CITEŞTE ŞI ALTE SUBIECTE DESPRE DAN CONDREA:

Alte DETALII GROAZNICE IES LA SUPRAFAŢĂ după moartea lui Dan Condrea. TRECUTUL NEGRU al patronului Hexi Pharma este ABSOLUT REVOLTĂTOR

“DAN CONDREA TRĂIEŞTE”. Ipoteză-bombă despre fostul patron Hexi Pharma

VARIANTA SINUCIDERII A PICAT! DAN CONDREA SE DUCEA SĂ-ȘI IA FETIȚA DE LA FOSTA SOȚIE! Familia a fost anunțată de șoferul lui Condrea, "un tip ciudat, care îniante lucrase într-o INSTITUȚIE DE FORȚĂ". Mașina omului de AFACERI a fost ridicată

Mesaj bulversant trimis de Dan Condrea cu doar câteva ore înainte de accident. Fosta soție: „Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine”