Mitrea: Hrebenciuc controlează DNA

Mitrea: Hrebenciuc controlează DNA

Miron Mitrea a lansat un nou atac dur la adresa lui Viorel Hrebenciuc, pe care-l acuză că-i fabrică dosare prin intermediul procurorilor DNA pe care-i controlează.

„De câteva luni ştiu că anumiţi procurori din DNA se dau peste cap ca să-mi fabrice noi dosare. Mai exact, din clipa în care am început să scriu pe blog despre adevăraţii lor şefi, adunaţi în grupul al cărui exponent este Viorel Hrebenciuc, şi de când am anunţat că vreau să candidez la şefia PSD”, a scris Mitrea pe blogul său. „Chiar n-am chef de Miron pe căldura asta. Îmi dau seama că Băsescu e mic copil pe lângă mine la cât se spune că controlez eu”, a replicat Viorel Hrebenciuc.

Oprişan şi Mazăre, pe listă Miron Mitrea spune că nu doar el e ţinta dosarelor fabricate de procurorii lui Hrebenciuc. „Deja au trecut la intimidarea tuturor celor apropiaţi mie, pentru a mă lipsi de sprijinul acestora. Că e vorba de Mădălin Voicu, Eugen Nicolicea, Marian Oprişan, Florin Iordache sau Radu Mazare, toţi au fost luaţi în colimator şi vânduţi presei ca băieţi răi, cu probleme. Pe Marian şi pe Radu îi vor hăitui niţel şi cu magistraţii pe care grupul Hrebenciuc îi controlează, lăsându-i să creadă că problemele le vin, de fapt, din alta parte”, scrie Mitrea.

Acesta spune că scopul „grupului Hrebenciuc” este „să pună mâna definitiv pe PSD”. „Geoană a ajuns să fie captivul grupului Hrebenciuc. Pe Ion Iliescu l-au marginalizat, ba chiar au pus problema excluderii lui din partid. Oamenii apropiaţi lui au fost îndepărtaţi unul câte unul din funcţii. Dintre cei rămaşi, Marian Săniuţă şi Vasile Ion (preşedintele PSD Prahova, respectiv PSD Buzău - n.r.) sunt primii pe lista neagră a lui Hrebenciuc. Adrian Năstase, fie că îi place să creadă sau nu, este şi el victimă a grupului Hrebenciuc. Câteva din dosarele sale sunt opera procurorilor controlaţi de acest grup”, scrie Mitrea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul secretar general al PSD Miron Mitrea spune că „grupul Hrebenciuc a apărut imediat după Revoluţie şi este format din foşti securişti, oameni ai fostelor servicii secrete cu puternice conexiuni în lumea politică, în lumea interlopă, în poliţie, în magistratură şi în lumea afacerilor”. „Scopul grupului? Să influenţeze instituţiile statului român, să controleze puterea şi să facă bani”, a conchis Mitrea.