Vulpița a fost transformat într-o celebritate de producătorii emisiunii, dar felul în care arăta Veronica Stegaru îmbrăcată în două rochii elegante nu i-a picat deloc bine lui Viorel.

Vulpiţa a fost admonestată rapid de soţ, iar replica acesteia nu a întârziat să apară. În discuţie au fost băgaţi şi părinţii femeii, astfel că tensiunea dintre cei doi a crescut rapid.

Fiind vizibil că Viorel se pregătea să lanseze un atac fizic în direcţia celebrei Vulpiţa, Mirela Vaida a intervenit promp şi l-a rugat pe bărbatul surescitat să plece în culise pentru a se linişti.

„Viorel, ia ieși afară! Ieși acum afară, până număr la trei! Te rog să ieși acum afară! Să ne liniștim un pic”, i-a spus prezentatoarea celui care s-a conformat imediat, s-a ridicat și a plecat în camera de protocol.

Vulpița a profitat de faptul că Mirela Vaida i-a luat apărarea şi a contraatacat: „Nu-l mai vreau!” Prezentatoarea emisiunii „Acces direct” de la Antena 1 a pus această atitudine pe seama notorietăţii de care se bucură Veronica Stegaru.

„Ți-au luat puțin mințile succesul, YouTube-ul, Rafaelo? Ți-a dat el de înțeles că ar vrea mai mult decât o colaborare profesională?”, a întrebat-o Mirela Vaida pe Vulpița. „Nu, nu!”, a răspuns vasluiana.

„- Și atunci de ce nu îl mai vrei pe Viorel?”

– Nu-l mai vreau.

– Ai găsit pe altcineva?,

– Să zicem că da, să sperăm că nu”, a fost restul dialogului dintre cele două.