Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Radu: „Când eram mic, mă jucam cu o maimuţă”
Mircea Radu: „Când eram mic, mă jucam cu o maimuţă”

Mircea Radu: „Când eram mic, mă jucam cu o maimuţă”

Unul dintre sex simbolurile masculine ale televiziunii, votat de românce „Cel mai sexi bărbat al anului”, Mircea Radu a acceptat să intre în „Camera Secretelor” de la Europa FM.

Aici, fosta vedetă a emisiunii „Din dragoste” şi-a dezvăluit o parte a vieţii personale şi le-a vorbit realizatorilor Monica Anghel şi Bogdan Miu despre jucării, dragoste, aşa-zisul său blog şi ultima sa pasiune.
„Când eram mic, mă jucam cu o maimuţă pe nume Tamba şi un ursuleţ de pluş pe nume Tache. Mama mea mi-a povestit că nu a ştiut niciodată cum de i-am botezat aşa, căci nu cunoşteam pe nimeni cu aceste nume”, îşi aminteşte prezentatorul TV.
El dezvăluie şi numele primei sale iubite, Suzanne, pe care o alinta cu apelativul „Suzi”.
Caravana, perioada de aur a vieţii
Lui Mircea îi este dor de caravana "Din dragoste" despre care spune că a reprezentat o experienţă nemavăzută. "Turneele lungi, oamenii alături de care am lucrat, cei pe care i-am întâlnit, situaţiile neverosimile în care am fost pus, toate au fost o felie importantă din viaţa mea.  Totuşi, când ascult la radio piesa „All you need is love”, nu mă gândesc decât la ce trăiesc acum, nu leg acea melodie de trecut”, a explicat el.

Legat de zvonurile care spun că blogerul Paul Radu Mircescu ar fi una şi aceeaşi persoană cu Mircea Radu, vedeta nu a vrut să lămurească misterul. „Intru des pe acel blog şi din câte îmi amintesc acolo se precizează că Paul Radu Mircescu poate fi oricine, oricare dintre noi. Nu înţeleg de ce oamenii vor să risipească magia asta şi să ştie neaparat cine e în spatele acestui pseudonim, atâta timp cât el scrie bine, fotografiază cu tâlc şi pune muzici care spun ceva, nu contează”.
Televiziunea e făcută cu frumoşi şi urâţi

Mircea Radu a vorbit la Europa FM şi despre o pasiune mai nouă a lui, fotografia.
„E de preferat să fotografiezi un peisaj frumos decât un om a cărui figură nu-ţi spune nimic. Îmi amintesc un lucru pe care mi l-a spus domnul Lazarov, fie iertat: „În televiziune prind doar 2 categorii de oameni- cei urâţi şi cei frumoşi, ceilalţi, de mijloc, nu au nicio căutare”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News