Mircea Geoană: Mă rog pentru sănătatea şi libertatea lui Adrian

Mircea Geoană: Mă rog pentru sănătatea şi libertatea lui Adrian

Senatorul Mircea Geoană a comentat situaţia prin care trece Adrian Năstase, afirmând că ar fi "penibil" ca politicienii să profite mediatic de tragedia acestuia şi că se roagă pentru libertatea şi sănătatea fostului premier.

"Orice comentariu politic într-o astfel de situaţie este fie indecent, fie ipocrit şi cred că singurul lucru pe care ar trebui să-l facem cu toţii, cei care suntem în meseria de politicieni, e să respectăm tragedia unui om. Mă rog pentru sănătatea şi libertatea lui Adrian. În rest, comentariile politice cred că ar trebui să fie puse undeva deoparte, situaţia este mult prea dramatică. Din perspectivă politică ar fi incorect să ne ducem şi să scormonim în necazurile şi drama acestui om, coleg şi prieten de-al nostru. Pentru noi, cei care am lucrat cu el ani de zile, cei care îl cunoaştem de ani de zile este cu atât mai dureros şi mai penibil să ne apucăm să ne suim mediatic pe o astfel de tragedie", a declarat Geoană pentru Agerpres.

El a mai spus că Năstase trece printr-un moment "cumplit" şi că se gândeşte la familia acestuia. "Să ne rugăm să-i dea Dumnezeu tărie să treacă peste un moment cumplit, indiferent cum te raportezi la această situaţie", a adăugat Mircea Geoană.

Fostul prim-ministru Adrian Năstase a fost adus la Spitalul Floreasca, miercuri seară, după o tentativă de suicid. Anterior, poliţiştii se deplasaseră la domiciliul lui Adrian Năstase pentru a pune în aplicare mandatul de încarcerare. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat definitiv, miercuri, pe Adrian Năstase, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii".

Ne puteți urmări și pe Google News