Imaginile au fost postate pe Live Leak, un site specializat ce difuzează filme de amator cu scene dure.

Din înregistrarea postată pe Internet se observă cum cei doi militari români se lasă electrocutaţi. Uşor amuzaţi de ceea ce li se întâmplă, se lasă legaţi cu firirele subţiri ale aparatului. Soldaţii americani i-au legat şi de picioare, însă militarii români nu au ripostat.

Însă, în momentul în care armele au fost puse în acţiuni, curentul electric le-a provocat spasme puternice. În timp ce soldaţii români se smuceau spasmodic şo ţipau de durere, colegii lor americani se amuzau pe seama lor.

Ministerul Apărării nu a comentat, până acum, imaginile respective şi nu se ştie dacă este vorba despre un exerciţiu la care militarii români s-au oferit volutari sau o glumă.
<object width="620" height="370"><param name="movie" value="http://www.liveleak.com/e/a48_1327007974"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.liveleak.com/e/a48_1327007974" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="450" height="370"></embed></object>