Evenimentul Zilei > Actualitate > Mihai Stoica, suspendat de LPF
Mihai Stoica, suspendat de LPF

Mihai Stoica, suspendat de LPF

Mihai Stoica, managerul echipei de fotbal Unirea Urziceni, a fost suspendat o lună de Comisia de Disciplină a LPF pentru comportament din timpul partidei cu Gaz Metan Mediaş delamijlocul acestei săptămâni, scor 1-1.

Mihai Stoica a primit şi o amendă de 6.800 de lei. Jasmin Trtovac, eliminat în aceeaşi partidă va lipsi o etapă de pe teren şi va plăti 740 de lei. Mihai Stoica a primit sancţiunea pentru jignirile şi acuzelor adresate oaspeţilor de la Gaz Metan Mediaş.
"Băi blatiştilor, aţi venit aici să jucaţi fotbal după ce cu Steaua aţi stat capră? Sînteţi nişte blatişti!", au fost cuvintele adresate oaspeţilor de managerul Unirii Urziceni, care a făcut referire la înfrîngerea din Ghencea a ardelenilor cu 0-2. Mihai Stoica uitase însă, antrenorul Cristi Pustai, tehnicianul echipei Gaz Metan, a menajta la Urziceni 6 titulari: Butcha, Fl. Lazăr, Kubala, Silvăşan, Liţu şi Hoban, toţi fiind la limita suspendării pentru meciul cu Pandurii!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.