A fost partida in care elevii lui Petre Grigoras au reusit primele goluri si primele puncte in noul sezon, la ultima repetitie inaintea debutului in Cupa UEFA.

Otelul intalneste joi, la Sofia, in mansa intai a turului doi preliminar, formatia bulgara Lokomotiv. Infrangerea in fata Otelului i-a produs o criza de isterie lui Mihai Stoica, presedintele ialomitenilor.

Suparat pe toata lumea, Mihai Stoica a declansat un val de jigniri la adresa tuturor dusmanilor. „Ma p… pe Galati”, a strigat, la un moment dat, „Meme”. „La matineu o sa jucati! Va veni decontul in Cupa UEFA!”.

Stoica a incercat sa mute vina esecului pe umerii arbitrului Sorin Corpodean, desi portarul sarb Srdjan Zakula, omul adus cu surle si trambite chiar de el, a gafat impardonabil la doua dintre cele trei goluri ale galatenilor.

Ialomitenii i-au reprosat lui Corpodean neacordarea unui penalty si faptul ca, la ultimul gol al gazdelor, Jula l-a faultat in atac pe Ciprian Petre. Acuzatiile au un temei, dar la fel de adevarat e ca, in etapa precedenta, Urziceni a invins „U” Cluj tot cu ajutorul arbitrilor!

Marius Stan, presedintele clubului Otelul, a refuzat sa raspunda. „Din pacate, sunt o serie de conducatori in fotbalul nostru care s-au specializat doar in a da declaratii, inainte si dupa meci”, a comentat Stan. „Cel mai bun raspuns il reprezinta rezultatul inregistrat pe tabela de marcaj la finalul jocului”.

LIGA CAMPIONILOR

OTELUL GALATI – UNIREA URZICENI…………………………………………………….3-2
Marcatori
: Gado (1), Jelev (27), Szekely (89) / Danalache (3), Bilasco (77)

OTELUL: Gribauskas 5 – Sarghi 5 (82, S. Ilie), Nogo 5, Jelev 7, Semeghin 7 – Gado 7, Giurgiu 5, G. Paraschiv 5 (87, Labukas),
Kim 5 – Szekely 7, E. Jula 6 (90·2, Beganski).
Antrenor: Petre Grigoras

UNIREA: Zakula 4 – E. Nicu 4 (46, Cr. Constantin 5), Galamaz 5, Rohat 5, Bordeanu 5 – C. Petre 5, R. Gomes 5, V. Negru 5 (71, Bilasco 7), Mara 4 (56, Onofras 6) – B. Stancu 5, Danalache 7.
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: „Otelul”; Spectatori: 7.000; Arbitri: S. Corpodean 5 – A. Onita 6, V. Marinescu 6