Michael, chel şi anorexic în clipa morţii

Michael, chel şi anorexic în clipa morţii

Michael Jackson era ca un schelet, chel, abia se hrănea, iar în stomacul lui s-au găsit numai medicamente parţial dizolvate, potrivit tabloidului britanic The Sun, care publică rezultatele autopsiei megastarului.

Din trupul său, odinioară atletic, n-a mai rămas decât piele şi os. Cântărea puţin peste 50 de kilograme. Nu-i de mirare dacă ne gândim că megastarul mânca doar o dată pe zi. Nu mai avea decât câteva fire de păr în cap şi purta o perucă. Aceasta este starea jalnică în care a murit regele muzicii pop, notează The Sun.  

Pe trupul său s-au găsit şi numeroase urme, semn că megastarul îşi injecta calmante de trei ori pe zi. Cicatricile lui Michel dovedesc că a făcut cel puţin 13 operaţii estetice. Legiştii au mai descoperit patru înţepături în jurul inimii, de la injecţiile care încercau să-i pompeze adrenalina în inimă şi să-l readucă la viaţă.

În timpul autopsiei s-au mai găsit şi leziuni inexplicabile la ambii genunchi şi la nivelul tibiei. De asemenea, Michael avea şi tăieturi la spate, care indică o căzătură recentă. Ca o ironie a sorţii, în urma cancerului de piele, Michael se recupera bine.

Ne puteți urmări și pe Google News

The Sun notează şi că potrivit unor surse, în locuinţa megastarului s-au găsit reţete cu numele altor pacienţi. Toţi urmează să fie interogaţi de autorităţi.

CITIŢI MAI MULTE DESPRE VIAŢA ŞI MOARTEA LUI MICHAEL JACKSON, ÎN CATEGORIA "A MURIT MICHAEL"