Mesajul lui Kate şi William pentru cei care îi iubesc

Mesajul lui Kate şi William pentru cei care îi iubesc

Prinţul William şi viitoarea lui soţie, Kate Middleton, s-au declarat „profund mişcaţi” de dovezile de afecţiune care le-au fost arătate încă din noiembrie, când şi-au anunţat oficial intenţia de a se căsători.

Într-un mesaj postat astăzi pe pagina oficială a nunţii regale, cei doi au mulţumit tuturor „extrem de sincer pentru gândurile bune”.

Tot astăzi, a fost dezvăluită şi o parte dintre jurămintele pe care Kate le va rosti mâine în timpul ceremoniei de la Westminster Abbey, ceremonie care, aşa cum a fost anunţat de la Palatul Buckigham, este o sinteză a tradiţiei britanice.  Kate va jura că îl va „iubi, sprijini, cinsti şi îi va fi alături” lui William, însă nu a jurat şi că i se va supune soţului său.

Programul oficial al nunţii, actualizat ieri, conţine şi un mesaj din partea mirilor

Ne puteți urmări și pe Google News

„Suntem deosebit de încântaţi că ne puteţi fi alături pentru a sărbători ceea ce sperăm să fie una dintre cele mai fericite zile din viaţa noastră. Afecţiunea pe care am primit-o din partea unui număr atât de mare de persoane în toată această perioadă a logodnei ne-a mişcat profund. Am dori să ne folosim de acest prilej să mulţumim cu sinceritate tuturor care ne-au arătat sprijin şi simpatie”.