Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesaj incendiar în cazul de la Caracal. O vedetă l-a confruntat pe Cumpănașu
Mesaj incendiar în cazul de la Caracal. O vedetă l-a confruntat pe Cumpănașu

Mesaj incendiar în cazul de la Caracal. O vedetă l-a confruntat pe Cumpănașu

Cazul de la Caracal a șocat o țară întreagă. Românii au sperat până în ultimul moment că Alexandra Măceșanu, tânăra răpita de Gheorghe Dincă, este încă în viață.

Vineri, specialiștii au anunțat că au descoperit ADN-ul Alexandrei Măceșanu în urma analizării osemintelor descoperite la domiciliul lui Gheorghe Dincă, Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, a postat un mesaj pe Facebook.

„Oameni buni ai acestei tari care ne-ati fost alaturi. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEDATA de testele ADN😭😭😭😭😭😭😭😭. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil. Daca as fi aflat cu cateva ore mai devreme macar de ora 2100 joi…😢😢😢. STATUL ESTE CEL CARE A OMORAT-O! Dar va promit CA NU VA SCAPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLITIST, JUDECATOR, STS-ist. Asta tine de mine. Si voi rascoli tot acest sistem cu orice pret😡😡😡😡😡😡😡😡😡”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Majoritarea reacțiilor internauților au fost de compasiune și de sprijin moral pentru familia îndurerată numai că, printre ele, Tavi Clonda, a postat și un mesaj mai puțin plăcut. Acesta aduce o acuzație destul de serioasă lui Alexandru Cumpănașu.  „V-au cumpărat”, a scris Tavi Clonda.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: