Vineri, specialiștii au anunțat că au descoperit ADN-ul Alexandrei Măceșanu în urma analizării osemintelor descoperite la domiciliul lui Gheorghe Dincă, Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, a postat un mesaj pe Facebook.

„Oameni buni ai acestei tari care ne-ati fost alaturi. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEDATA de testele ADN😭😭😭😭😭😭😭😭. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil. Daca as fi aflat cu cateva ore mai devreme macar de ora 2100 joi…😢😢😢. STATUL ESTE CEL CARE A OMORAT-O! Dar va promit CA NU VA SCAPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLITIST, JUDECATOR, STS-ist. Asta tine de mine. Si voi rascoli tot acest sistem cu orice pret😡😡😡😡😡😡😡😡😡”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Majoritarea reacțiilor internauților au fost de compasiune și de sprijin moral pentru familia îndurerată numai că, printre ele, Tavi Clonda, a postat și un mesaj mai puțin plăcut. Acesta aduce o acuzație destul de serioasă lui Alexandru Cumpănașu.  „V-au cumpărat”, a scris Tavi Clonda.