Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesaj EMOŢIONANT al logodnicei jurnalistului Andrei Postelnicu, dispărut în urmă cu o săptămână: „Nu vă pierdeţi speranţa”
Mesaj EMOŢIONANT al logodnicei jurnalistului Andrei Postelnicu, dispărut în urmă cu o săptămână: „Nu vă pierdeţi speranţa”

Mesaj EMOŢIONANT al logodnicei jurnalistului Andrei Postelnicu, dispărut în urmă cu o săptămână: „Nu vă pierdeţi speranţa”

Jurnalistul român Andrei Postelnicu, dispărut în Atlantic, nu a fost găsit încă, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de salvare ameriacane. Logodnica lui speră în continuare că Andrei e în viață.

Corina, logodnica lui Andrei Postelnicu a lansat un apel către echipele care îl caută pe jurnalist.
"Părinţii lui Andrei (care locuiesc în România) şi eu suntem recunoscători celor din Martin County care au petrecut ore în şir pentru a-l căuta. În ciuda orelor lungi şi a condiţiilor vitrege, cerem sprijinul comunităţii locale şi le spunem să nu-şi piardă speranţa şi să-l caute în continuare pe Andrei", a spus tânăra citată de rtv.net
Jurnalistul Andrei Postelnicu, în vârstă de 37 de ani, este în continuare dat dispărut în Florida, după ce avionul pe care îl pilota s-a prăbușit în ocean vineri, 7 februarie.
Garda de Coastă americană a sistat căutările jurnalistului român, iar patrulele aeriene au fost retrase din zonă. Operaţiunile sunt continuate de autorităţile locale din Florida.
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Cum a eșuat Traian Băsescu în încercarea de a redeveni Președintele României
  • Un psihiatru acuză: medicul Beliș minte în cazul morții Aurei Ion: ”O palmă dată mișelește propriei profesii”
  • Durul penal al României, Sorin Ovidiu Vîntu, a ajuns doar „o jigodie” pentru „boxerul” Rudel
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Sora Aurei Ion este REVOLTATĂ: Să arătăm românilor ce se întâmplă!
  • Cele mai PENIBILE şi AMUZANTE poze de Sfântul Valentin. Cupluri în ipostaze de tot râsul| GALERIE FOTO
  • „Nici o MUIERE nu a scăpat NEATINSĂ de aici”. Locul unde ROMÂNII se APRIND şi fac DRAGOSTE până mai pot şi mai pot / GALERIE FOTOşi VIDEO
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: