Meme Stoica acuză linșajul public la care este supusă FCSB: „De când sunt în fotbal, n-am văzut așa ceva”

Meme Stoica acuză linșajul public la care este supusă FCSB: „De când sunt în fotbal, n-am văzut așa ceva” sursa: captură Digi Sport

Managerul general de la FCSB consideră că asaltul criticilor îndreptate către echipa sa, după victoria cu UTA (scor 2-1), este unul nemeritat, chiar dacă „roș-albaștrii” au fost ajutați flagrant de arbitru.

Victoria obținută de cei de la FCSB, pe teren propriu, în fața formației UTA, scor 2-1, a stârnit discuții vehemente. Și asta din cauza arbitrului care s-a aflat la centru, Marian Barbu. El a dat două penalty-uri pentru gazde, ambele transformate, dar niciuna dintre sancțiuni nu se impunea dictată.

Meme Stoica nu este convins că FCSB a primit în mod greșit și cel de-al doilea penalty

Mihai Stoica a ieșit la rampă, astăzi, și a acuzat că echipa sa a fost supusă unui adevărat linșaj public după ce a beneficiat de sprijinul arbitrului.

„S-a auzit o pocnitură la primul penalty. Habar n-am ce a pocnit. Însă când am auzit zgomotul, am zis că e penalty clar. Apoi, mi-am dat seama că e un penalty dat cu ușurință, sunt de acord. Dar cel de la UTA intră în Tavi, e contact. Nu e inventat. Tavi spune că îl calcă”, a spus Meme Stoica, la Telekom Sport, despre prima lovitură de la 11 metri.

Ne puteți urmări și pe Google News

În ceea ce privește faza celui de-al doilea penalty obținut de FCSB, managerul general nu e convins că înainte mingea a ieșit cu toată circumferința în afara terenului, chiar dacă reluările îl contrazic: „Pare că a ieșit, dar nu ne poate lămuri unghiul decât dacă e filmat paralel cu linia de fund. Aici trebuie să ai VAR sau goal-line technology”.

„S-a născut un linșaj mediatic. De când sunt în fotbal n-am văzut așa ceva”

Apoi, Meme Stoica s-a plâns că FCSB a fost atacată extrem de dur după meciul câștigat contra celor de la UTA, cu ajutorul decisiv al arbitrului. „S-a născut un linșaj mediatic. De când sunt în fotbal n-am văzut așa ceva! Și-au dat arama pe față unii, au demonstrat cât de mult îi pot detesta pe Gigi sau pe cei care lucrează cu el. S-a prezentat totul trunchiat, mizerabil, odios!”, a mai afirmat Stoica.