Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Imagini emoționante cu fetița actorului din „Singur acasă”. Fanii s-au activat instant. Cu cine seamănă micuța
Imagini emoționante cu fetița actorului din „Singur acasă”. Fanii s-au activat instant. Cu cine seamănă micuța

Imagini emoționante cu fetița actorului din „Singur acasă”. Fanii s-au activat instant. Cu cine seamănă micuța

Cea mai îndrăgită serie de Crăciun: „Singur acasă” și-a mărit familia! Au apărut primele imagini cu fetița lui Macaulay Culkin, actorul care l-a interpretat pe Kevin McCallister.

Macaulay Culkin, actorul care l-a interpretat pe Kevin McCallister, s-a bucurat de un succes formidabil după filmul „Singur acasă”. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor în anul 1994, dar a uimit publicul cu noul său rol din serialul Will & Grace.

Acesta nu a mai avut foarte multe apariții în lumea mondenă, având o serie de probleme cu substanțele interzise. Recent, actorul a devenit tătic și pare să fie mai fericit ca niciodată. Au apărut primele imagini cu Macaulay și micuța lui. Pozele i-au impresionat pe internauți, iar vedeta a arătat că este un tată model.

Actorul din „Singur acasă” se plimba cu fetița lui, Dakota, pe stradă, în Los Angeles. Aceasta era la pieptul lui, într-un marsupiu pentru copii.

Noul membru din familia „Singur acasă”

Macaulay Culkin, în vârstă de de 41 de ani, a devenit tată pentru prima dată pe 5 aprilie 2021. Acesta are o relație de invidiat cu Brenda Song. Cei doi formează un cuplu din anul 2017. Povestea lor a început pe platoul de filmare al peliculei Changeland, în Thailanda.

„Suntem extrem de fericiți,” au declarat ei pentru Esquire la scurt timp de la nașterea Dakotei.

„Cred cu tărie că e actorul care e astăzi pentru că a fost nevoit să treacă prin foarte multe lucruri. A trecut prin atât de multe tragedii. A avut atâtea suișuri și coborâșuri, a văzut partea urâtă a industriei, a văzut și partea extraordinară a industriei.

Așa că el știe exact ce nu vrea și de ce nu îi place. Dar da, eu sper, sper, sper să revină pe micul ecran. Oamenii nu își dau seama cât de incredibil de bun și loial și scump și deștept e.

Asta îl face special pe Mack, că e Mack și nu își cere scuze pentru asta. Știe cine e și e 100% okay cu asta. A lucrat foarte mult să fie persoana care e acum”, a declarat Song despre iubitul ei, potrivit România TV.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: