Evenimentul Zilei > Sport > Becali intervine în scandalul dintre Mustață și Mihai Stoica. „Comand eu și atât”
Becali intervine în scandalul dintre Mustață și Mihai Stoica. „Comand eu și atât”

Becali intervine în scandalul dintre Mustață și Mihai Stoica. „Comand eu și atât”

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că nu este impresionat de faptul că Gheorghe Mustață i-a cerut demisia lui Mihai Stoica.

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că nu este impresionat de faptul că Gheorghe Mustață, liderul suporterilor FCSB, i-a cerut demisia lui Mihai Stoica

La finalul meciului dintre Dianamo și FCSB din Cupa României, Mustață l-a criticat în termini duri pe Mihai Stoica, declarând că acesta a greșit atunci când a decis ca echipa să fie formată în mod normal din fotbaliști care sunt reservit și din tineri.

Gigi Becali nu este impresionat de faptul că Gheorghe Mustață i-a cerut demisia lui Mihai Stoica

„Nu există nicio tensiune. Ce să aplanez? La mine la club comand eu şi atât. De la club angajații pleacă atunci când îi dau eu afară, nu când li se cere demisia„, a declarat Becali, pentru AS.ro. 

Gheorghe Mustaţă i-a cerut demisia lui Mihai Stoica

”Atât timp cât tu vii să îți bați joc de această echipă și să joci cu Dinamo cu echipa a doua, înseamnă că Meme trebuit să plece acasă! Dă-ți demisia, Meme! Nu ai cum să vii tu să joci cu echipa a doua. Nu Gigi Becali a făcut echipa asta. Eu te știu pe tine, domnule Meme. Tu trebuie să îți dai demisia la ora asta.

Demisie fără discuție! Nu-ți poți bate joc de atâtea milioane de suporteri, să vii să-mi spui mie că joci cu echipa a doua. E mâna lui Meme aici. Se duce la patron și îi spune că trebuie să odihnească jucătorii. Cum să odihnești jucătorii cu Dinamo?

Noi ne dăm sufletul pentru echipa asta și tu joci cu copii de 15-16 ani cu Dinamo? Demisia totală, Meme! Noi, suporterii Stelei (n.r. FCSB), cerem demisia lui Meme Stoica. M-am săturat de câte mii de mesaje primesc de la suporteri. Domnule Meme, eu, în numele suporterilor, transmit ce vor: la revedere!

Asumă-ți rezultatul, pune mâna pe pix și pe hârtie și lasă-ne. Ce transmiți tu ca manager? Nimic! Meme, tu l-ai adus pe Buziuc, tu l-ai adus pe Șut! Ai ochi de manager. Nu spune nimeni că nu ești experimentat, dar acum asumă-ți și dă-ți demisia, asta cer suporterii. …

Dacă pleacă Meme poate veni oricine, chiar și Narcis Răducan. N-a câștigat nimic de când s-a întors aici. Dacă se dă drumul la fani pe stadioane și Meme nu-și dă demisia noi vom cânta jumătate de secundă pentru Steaua și restul contra lui Meme”, a spus liderul suporterilor la Radio Sport 1.