Evenimentul Zilei > Actualitate > Lovitura primită de Mazăre în spatele gratiilor. Trădarea supremă vine de la fosta lui favorită
Lovitura primită de Mazăre în spatele gratiilor. Trădarea supremă vine de la fosta lui favorită

Lovitura primită de Mazăre în spatele gratiilor. Trădarea supremă vine de la fosta lui favorită

Radu Mazăre a fost unul dintre cei mai râvniți bărați din România. Dovadă în acest sens sunt zecile de domnișoare care au trecut prin brațele fostului edil al Constanței.

Printre acestea se numără și Mădălina Pamfile, care abia împlinise vârsta majoratului și își dorea cu ardoare o carieră în teleiviziune. Chiar dacă a negat în nenumărate rânduri relația cu Radu Mazăre, intrarea sa în showbiz se datorează lui Radu Mazăre.

Anii au trecut, iar controversata Mădălina Pamfile a decis să devină femeie de casă. Bruneta și-a găsit f fericirea în brațele unui cunoscut om de afaceri, care de altfel i-a dăruit și o fetiță superbă.

În ceea ce-l privește pe Radu Mazăre, Mădălina Pamfile nici nu se mai gândește la el, scrie Fanatik.

„E un subiect care a trecut. Cred că e prea devreme să te îndrăgosteşti la 18-19 ani. Poate am crezut că sunt îndrăgostită, dar mi-am revenit. Am avut ce învăţa de la omul acesta. Oricând ai ce învăţa de la un om mai mare ca tine, pornind de la cum să te îmbraci, cum să stai la masă, cum să mănânci, lucruri pe care un copil de 20 de ani n-ar putea să te înveţe. A fost o experienţă de viaţă şi atât. Dacă ne întâlnim ne salutăm, nu e nici o problemă”, a declarat Mădălina Pamfile, în urmă cu ceva vreme.

În vara anului trecut, fosta asistentă Tv a născut o fetiță frumoasă și sănătoasă, pe nume Sofia. Mădălina Pamfile locuiește împreună cu iubitul său în Spania.

„De la o oră la alta trebuie să nasc, mâine avem programare la doctor să vedem ce soluție găsim. Au trecut cele 40 de săptămâni, medicii spun că este normal, se așteaptă până la 42 de săptămâni. Se spune despre fetițe că vin mai repede, dar a mea nu vrea. Stările mele au fost destul de grele la inceput, mi-a fost destul de rău. La 5 luni luasem deja 20 de kilograme, acum am 30 de kilograme în plus. În Spania nu este o opțiune cezariana, decât daca sunt complicații, voi incerca să nasc natural. Chiar dacă fetița se naște aici, nu o să aibă cetățenie spaniolă, pentru că iubitul meu e român. Pe cea mică o să o cheme Sofia” , a mai spus Mădălina Pamfile, la vremea respectivă.