Evenimentul Zilei > Justitie > MASACRUL DE LA COAFOR. Criminalul s-a răzgândit: nu mai vrea în libertate
MASACRUL DE LA COAFOR. Criminalul s-a răzgândit: nu mai vrea în libertate

MASACRUL DE LA COAFOR. Criminalul s-a răzgândit: nu mai vrea în libertate

Gheorghe Vlădan, cel care lunea trecută a împușcat opt persoane într-un coafor de pe Dorobanți, dintre care două au murit, s-a răzgândit în fața Curții de Apel București și a spus că nu mai vrea în libertate.

UPDATE 11.52: Asasinul de la coafor a declarat că își retrage recursul la decizia de arestare preventivă. Judecătorii au luat act de decizia sa și au anunțat că rămân în pronunțare.
Procesul a durat doar două minute, iar Gheorghe Vlădan a avut doar răspunsuri monosilabice, la întrebările președintelui completului de judecată. Acesta l-a întrebat dacă are ceva de declarat, Vlădan răspunzând, sec: "Nu".
Judecătorul l-a întrebat, apoi, pe asasin dacă știe de ce se află în fața instanței, acesta răspunzând, iarăși, "Nu".
"Să înțeleg, atunci, că vă retrageți recursul?" – a urmat întrebarea logică a președintelui completului de judecată, Gheorghe Vlădan răspunzând la fel de sec: "Da!".
UPDATE 11.50. Gheorghe Vlădan a fost adus în boxa acuzaților, în fața completului de trei magistrați al Curții de Apel București, care judecă recursul înaintat de el, împotriva deciziei de arestare preventivă dispuse de Tribunalul București.
Gheorghe Vlădan a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, după ce a deschis focul în coaforul de pe Dorobanți, ucigând două persoane și rănind alte șase. Printre victime s-a numărat și soția sa, Florina Vlădan, care înaintase cerere de divorț. Anchetatorii au stabilit mai multe nereguli în dosarul prin care a obținut permis de port-armă. 
În această dimineață, Vlădan a fostdus la INML pentru expertiza psihiatrică solicitată, înaintea judecării la Curtea de Apel Bucureşti a dosarului său, în care cere internarea într-un centru psihiatric în loc de privarea de libertate. Instanţa Curţii de Apel Bucureşti urmează să ia în discuţie contestaţia lui Gheorghe Vlădan, arestat în 6 martie, pentru omor calificat şi deosebit de grav, în urma unei decizii a Tribunalului Capitalei.
CITIȚI ȘI:

  • EXCLUSIV: Cine a declanşat masacrul de la coafor
  • Șeful Poliției Capitalei a fost demis. Interimarul, revocat, după ce s-a aflat că el i-a dat permisul de port armă călăului de la coafor
  • Ce a spus agentul Vlădan înainte să tragă cu pistolul în coafor
  • Ministrul de Interne: „Prea mulți șefi interimari. Populația trebuie să recapete încrederea în polițiști”
  • Șeful Poliției Capitalei a fost demis. Interimarul, revocat, după ce s-a aflat că el i-a dat permisul de port armă călăului de la coafor
  • Lucian Guran, propus să revină la Poliția Capitalei
  • "Casiera a fost împuşcată în faţă"
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News