"Am văzut comentariile dumneavoastră că ne-am fi ascuns, nu ne-am ascuns nicio secundă, iar când am venit, am venit cu o zi înainte eu, pentru că aveam treabă în ţară. ", a spus el.
Întrebat dacă există o nuntă în viitorul lui şi al Oanei Niculescu Mizil, Vanghelie a spus: "Cu lucrurile astea , să le lăsăm aşa cum vrea Dumnezeu, la momentul potrivit." "Eu sunt relaxat. Nu sunt foarte potrivit pentru emisiunea dumneavoastră, cu fizionomia. Am vrut să vă dau nişte detalii clare. Viaţa mea a fost o chestie mai intimă şi aşa o să fie cât timp voi trăi. Eu vorbesc cu soţia mea în fiecare zi şi n-o să reuşiţi să vorbiţi cu ea. Nu este interesată să iasă public, să dea interviuri, sunt problemele noastre personale. O respect foarte mult pentru toţi aceşti ani în care am stat împreună."
Cât despre faptul că Oana Mizil ar fi negat relaţia, Vanghelie a spus că această confirmare e o treabă de bărbat. "Nu a fost vorba de negare, era cu colegii de partid, de asta a negat. Eu trebuia să clarific, pentru că aşa e normal. Într-o familie, bărbatul stabileşte prima fază. Aşa cred că e normal.O să fie mai rezervată pe problemele astea de cancan."
Legat de presupusul cost al vacanţei, petrecută la la Chalet Indigo, în zona Mont d’Arbois din Franţa, în apropiere de Lyon, unde ar fi plătit 80.000 de euro pentru o săptămână de cazare, cu costuri totale de 120.000 de euro, Vanghelie a vrut să clarifice aceste cifre. "Sumele pe care le spuneţi acolo nu sunt în totalitate exacte. În acea vilă am fost şase familii şi dacă împărţiţi ajungem la o sumă de 12-13.000 de euro pe săptămână. Am fost mai mult colegi, iar fiecare şi-a plătit. Eu am fost în multe locuri care au fost poate mai luxoase decât acea vilă", a explicat el.
Vanghelie s-a plâns şi de mediatizarea excesivă şi a vorbit de băiatul său, pe care l-a dus la Londra: "Eu nu vreau ca băiatul meu să fie băiat de Dorobanţi, ci să îşi termine studiile şi să fie folositor ţării. Stăm împreună momentan, dar avem lucrurile tranşate de o perioadă destul de bună. Nu vreau să mă transform în Irinel Columbeanu."
Cancan TV a prezentat imagini de la Megeve, staţiunea exclusivistă din Alpii francezi aleasă de Vanghelie pentru a o impresiona pe Oana Mizil.
Soţul Oanei Mizil: "O s-o iubesc toată viaţa"
Jimmy, soţul Oanei Mizil, a dat şi el o declaraţie pentru "Cancan TV": "De la sfârşitul anului trecut am hotărât să nu mai fim împreună. Nu ne mai înţelegeam în privinţa mai multor chestii. Suntem încă într-o relaţie foarte bună. Divorţul nostru a început să curgă foarte amiabil. Fiecare poate să facă ce vrea el. De anul trecut nu mai locuim împreună. Au fost 14 ani frumoşi, nu regretăm absolut nimic".
Nu au depus actele de divorţ pentru că el a plecat din ţară de sărbători. "În ianuarie depunem actele. Totul e clarificat între noi". Dar nu a vrut să vorbească despre noua relaţie a soţiei lui, iar el este singur. "Indiferent nu pot să fiu. Dar divorţul nu are nicio legătură cu noua relaţie". "Am iubit-o mereu şi o s-o iubesc toată viaţa. Eu îi doresc tot ce e mai bun în lume pe viitor", a conchis el.
CITIȚI ȘI:

  • Oana şi Marian, love story-ul anului 2012. Căsătoria?
  • Cu cine a mai fost Vanghelie în Cuibuşorul de nebunii
  • CRONICA MONDENĂ: Vanghelie, "atenție se închid ușile"!
  • Imagini inedite din vacanţa lui Vanghelie cu Oana Mizil la Cancan TV
  • Oana Mizil: cum a ajuns o prinţesă comunistă urmaşa lui Ştefan Cel Mare