Evenimentul Zilei > Actualitate > Maria Lucia Hohan şi-a făcut intrarea la Casa Albă
Maria Lucia Hohan şi-a făcut intrarea la Casa Albă

Maria Lucia Hohan şi-a făcut intrarea la Casa Albă

De ziua preşedintelui american Barack Obama, Jennifer Hudson a cântat “ HAPPY BIRTHDAY MR. PRESIDENT” îmbrăcată într-o rochie creată de designerul român Maria Lucia Hohan.

Preşedintele Obama sărbătoreşte astăzi împlinirea vârstei de 50 de ani. În buna tradiţie de la Casă Albă, cei mai apreciaţi artişti americani au fost invitaţi să participe la spectacolul privat prilejuit de această ocazie. Artista invitată să interpreteze “Happy Birthday MR. President” a fost Jennifer Hudson. Cântăreaţa a purtat rochia Sophia,  creaţie de designerului român Maria Lucia Hohan.
Acest mod de a celebra ziua de naştere a preşedintelui a devenit o tradiţie după ce Marilyn Monroe i-a cântat “Happy Birthday” preşedintelui Kennedy. Rochia a fost aleasă de stilista personală a artistei, şi a fost comandată sur mesur în România.

 
“Am realizat această rochie pe măsurile actriţei Jennifer Hudson, în urma solicitării stilistei ei personale. Rochia se regăsea deja în portofoliul MLH şi este disponibilă şi pe magazinul online”, a declarat Maria Lucia Hohan.

"Am lucrat cu mare plăcere, ştiind că rochia va fi purtată de actriţă care a interpretat rolul asistentei lui Carrie în filmul Sex & The City. O admiram pe Jennifer Hudson încă de când am văzut prestaţia sa din DreamGirls, filmul pentru care a şi primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, deşi se află la prima sa experienţă în lumea filmului",
a adăugat designerul.
Încă un succes românesc în moda internaţională
Maria a studiat moda la Paris, din cadrul L’Institutut Superieur Des Arts Applique, design textil. Ulterior a lucrat pentru branduri precum Krizia, pentru ca în 2004 să lanseze prima sa colecţie personală sub brandul MLH, în România. De curând Maria Lucia Hohan a fost inclusă în portofoliul celui mai prestigios concept store din Paris – L’Eclaireur, precum şi în portofoliul Luisa Via Roma, al doilea cel mai mare fashion retailer de lux din lume pe segmentul de online.

Creaţiile sale au fost bine primite de presa franceză, dar şi de presa americană. Maria a intrat în atenţia presei în perioada de promovare a filmului Black Swan, colecţia sa incluzând o serie de rochite stil balerină, care au fost alese pentru numeroase pictoriale în temă. Colecţia a fost creată cu aproape un an înainte de fenomenul Black Swan, iar lansarea ei a coincis în mod fericit cu această aplecare a mass media către subiect.

MLH a intrat pe lista stiliştilor americani care lucrează pentru vedete A list, astfel că rochiile sale au fost purtate de vedete precum Selena Gomez şi Jennifer Hudson sau de actriţa Chelsea Kane, inclusă pe lista best dressed la MTV Music Awards după ce a purtat cu această ocazie o rochie din noua colecţie MLH.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: