De această dată, Margherita de la Clejani a fost criticată extrem de dur de către internauți după ce a comis o gafă de toată frumusețea, în miez de noapte.

Fără a ține cont de nimeni și de nimic, Margherita de la Clejani s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției, pentru o ședință foto. Momentul a stârnit revolta și indignarea internauților, scrie Antena 3.

„SCANDALOS‼️ REVOLTĂTOR‼️ STRIGĂTOR LA CER‼️

Margherita de la Clejani s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției, aducând o gravă atingere valorilor noastre crestin-ortodoxe”, a scris un internaut pe Facebook.

CITEȘTE ȘI Nu este glumă. Ce note a luat la BAC Margherita? Dezvăluiri incendiare

Amintim că, în urmă cu doar câteva săptămâni, Margherita din Clejani a fost prinsă într-un scandal uriaș, după ce a provocat un accident rutier. Conform testelor efectuate de polițiști, fata a consumat droguri înainte de-a pierde controlul mașinii.

După accident, Ioniță din Clejani și-a apărat fiica și a spus că ea este împotriva drogurilor.

„Margherita este mai bine, nu plângem după o mașină, a avut o traumă, este primul ei accident rutier. Este bine, în calitate de tată am mare mare încredere în ea. Margherita nu a consumat droguri, suntem în anchetă, organele își fac treaba.

Nu a existat niciun rezultat pozitiv, eu știu de la Margherita, am încredere sută la sută, e total împotriva drogurilor. Accidentul s-a întâmplat din alte motive, sunteți la mine în curte, vă respect.

Margherita nu a plecat de la locul accidentului, a cooperat cu poliția, presa. Nu avea de ce să plece de la locul accidentului. Nu am contestat nimic, suntem în urmărirea penală, rămâne de lămurit ce substanțe a consumat. Substanțe de la farmacie a consumat și o celebră sportivă, care a pierdut medalia din cauza unei vitamine, nu vorbim despre droguri”, a spus bărbatul la România TV.