Evenimentul Zilei > Monden > Margherita de la Clejani a prezentat dovada care spulberă tot misterul! Foto
Margherita de la Clejani a prezentat dovada care spulberă tot misterul! Foto

Margherita de la Clejani a prezentat dovada care spulberă tot misterul! Foto

Margherita de la Clejani este în centrul unui scandal legat de consumul de cocaină, aşa că mulţi dintre cei care au urmărit subiectul s-au întrebat şi care e numele ei real.

În iulie 2017, fiica celebrilor artişti de la Clejani – Ioniţă şi Viorica – dezvăluia pe o rețea de socializare care era numelele ei din buletin.

La acea vreme, Margherita a dorit să se laude cu lucrarea de disertație după ce absolvise Facultate de Jurnalism la o universitate particulară din București.

Aşa cum se poate observa, pe copertă este trecut numele real al divei de la Clejani: Manole Miryam Margareta.

„Și uite așa… am încheiat încă un capitol important!”, le transmitea Margherita de la Clejani fanilor săi în postarea respectivă.

Cu o lună mai devreme, în iunie 2017, Margherita dezvăluia în emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1 de ce nu are o relaţia stabilă.

„Eu nu am avut niciodată un iubit oficial. Nu am niciun iubit. Poate că oi fi blestemată, dar nu pot să cred asta la 24 de ani.

Încă sunt tânără şi nu trebuie să disper. Tatăl meu pare el atât de dur şi serios, dar nu e. Eu nu pot să plec de acasă, nu mă pot desprinde de cuibul meu.

E foarte multă comoditate acasă. Poate că şi din cauza timpului meu care este foarte ocupat. Dacă aş avea un iubit nu aş avea timp să mă ocup de el.

Îmi doresc pe cineva care să mă înţeleagă. Vreau să cunosc acea iubire unică. Dacă e să mă mărit, mă şi mărit. Isteţ trebuie să fie.”

În această săptămână, gandul.ro a dezvaluit ca rezultatele testelor de laborator efectuate la INML au demonstrat că Margherita a luat cocaină.

Poliţiştii de la Brigada Rutieră au plătit din fondurile proprii analizele de la INML, au aflat rezultatele, iar marţi, 28 iulie 2020, au audiat-o telefonic pe Margherita.

Acesta a fost momentul în care Ioniţă şi Viorica de la Clejani au aflat că fiica lor a consumat cocaină, dar şi alte substanţe, despre care puteţi citi în acest link.

După accidentul din dimineaţa zilei de sâmbătă, 23 mai 2020, Margherita susţinea că nu se droghează, dar rezultatele INML o contrazic.

„Sunt contra drogurilor, nu mă droghez. Nu pot să-mi dau cu părerea nici despre pastilele pe care le iau, e o anchetă. Nu am un iubit, am tot felul de prieteni.

Teodor este un băiat cu care am vrut să fac ceva împreună cu el. Am prieteni din toate categoriile”, spunea Margherita la finalul lunii mai.

Iată ce declara şi Viorica de la Clejani în timp ce acuza că fiica ei este hărțuită de presă. „Am nervi și nu am consumat nimic. Sunt mamă. Lăsați-mi copiii în pace!

Vreți să moară ca Mădălina Manole? A omorât pe cineva? Sunt lucruri mai importante în țara asta. Am rugămintea în calitate de mamă: lăsați-mi copiii în pace!

Eu mă mulțumesc că copiii mei trăiesc și nu sunt drogați ca alții.”

Când a aflat rezultatele oficiale în urma audierii telefonice de marţi, Viorica a cedat nervos şi a sărit s-o bată pe Margherita, subiect despre care puteţi citi mai multe în acest link.

Margherita de la Clejani, numele real