Medicii au aflat îngroziţi de dependenţa tinerei de chicken nuggets, după ce a ajuns la spital inconştientă şi abia respirând, informează thesun.co.uk. Stacey Irvine din Castle Vale (Birmingham) nu a mâncat niciodată legume sau fructe, iar medicii au descoperit că are anemie şi venele limbii umflate.
“Realizez că îmi fac rău”
De ieri, adolescenta este acasă şi se recuperează după o cură urgentă de vitamine care a început în spital. În ciuda faptului că medicii o imploră să îşi schimbe dieta, Stacey nu se poate sătura de Chicken Mcnuggets. „Încep să realizez că îmi fac destul de mult rău”, a declarat tânăra. Evonne, mama fetei, încearcă să o convingă se meargă la un specialist. „Nu ştiu ce să mai fac. Mă rog să poată fi ajutată înainte de a a fi prea târziu”, a declarat aceasta.
Singura variaţie din dieta lui Stacey, în afara cartofilor prăjiţi, este ocazionala felie de pâine prăjită la micul dejun. „Am mâncat prima dată chicken nuggets la doi ani, când mama m-a dus la McDonald’s. Mi-au plăcut atât de mult, încât nu aş mai fi mâncat altceva”, a mai spus adolescenta.