Senă antologică în finala Turneului de Tenis de la Queen’s, dintre David Nalbandian şi croatul Marin Cilic. Argentinianul şi-a ieşit din fire după ce-a pierdut al doilea set al meciului şi a tras un şut puternic într-un panou publicitar, mişcare care l-a atins şi pe un arbitru de linie.

Acesta s-a ridicat de pe scaun, acuzând lovitura, iar după ce şi-a ridicat pantalonul s-a observat pe tibie o tăietură adâncă, din care curgea sânge. Imediat, arbitrul întâlnirii l-a descalificat pe Nalbandian şi l-a declarat învingător pe croat.

Argentinianul de 30 de ani, care e de mult timp ieşit din formă, începuse bine finala de la Queen’s, câştigând primul set la tie-break. Al doilea l-a pierdut însă şi, de nervi, s-a apropiat de panoul publicitar trăgând un şut sănătos.

Fostul număr 3 mondial a declarat în interviul de după partidă că îi pare rău şi că, uneori, e foarte greu să-ţi controlezi furia pe teren: „Uneori sunt foarte frustrat. Este o greşeală şi am să plătesc pentru aasta. Toată lumea face greşeli”.

Comentatorul BBC a spus, la sfârşit, că această scenă va rămâne în istoria tenisului.
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/YQ2ssjDKWvk?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>