Evenimentul Zilei > Monden > „Mai asculți de o păsărică?…” Vorbe grele între două vedete de la Antena 1
„Mai asculți de o păsărică?…” Vorbe grele între două vedete de la Antena 1

„Mai asculți de o păsărică?…” Vorbe grele între două vedete de la Antena 1

Ștefan Bănică și Dani Oțil, unii dintre cei mai apreciați bărbați din showbiz-ul românesc, au în comun un lucru: ambii s-au iubit cu Mihaela Rădulescu.

Ștefan Bănică a fost invitat la emisiunea moderată de Dani Oțil, unde a vorbit despre concertul de Crăciun pe care Ștefan îl susține de 18 ani la Sala Palatului. Recitalul de sărbători a devenit deja tradiție

„Îți dai seama că, în 18 ani, unii au devenit de mai multe ori părinți, alții sunt la a treia nevastă…’, a spus Dani, arătând spre Ștefan, în hohotele de râs ale celor din platou.

Amuzat, cântărețul i-a răspuns: „Dacă unii sunt la a treia nevastă, alții cică n-o mai lălăie. Mi-a șoptit o păsărică despre faptul că s-au luat frumos, s-au așezat la casele lor… Iar pasiunea lor pentru modă se și vede!’, a replicat Ștefan, apropo la faptul că Dani a recunoscut, oficial, relația cu Gabriela Prisăcariu.

Dani a continuat: „Ștefan, ai zis că ți-a șoptit o păsărică. La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?” „Da, la vârsta mea mai ascult de-o păsărică! Iar asta, doamnelor și domnilor, vine de la această pălincă!’, a continuat Ștefan și a mai luat o gură de pălincă, din paharul prezent pe masa din platou.

Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Lavinia Pârva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, anul trecut, la începutul toamnei. Recent, cei doi au devenit părinți, scrie Cancan.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.