Evenimentul Zilei > Actualitate > Informație-BOMBĂ în showbizul românesc! Mădălina Pamfile, însărcinată în 7 luni. Incredibil cine este TATĂL copilului
Informație-BOMBĂ în showbizul românesc! Mădălina Pamfile, însărcinată în 7 luni. Incredibil cine este TATĂL copilului

Informație-BOMBĂ în showbizul românesc! Mădălina Pamfile, însărcinată în 7 luni. Incredibil cine este TATĂL copilului

Deși își dorește să stea departe de viața mondenă, Mădălina Pamfile a oferit, recent, cea mai prețioasă informație cu privire la viașa personală. Vedeta a spus că este însărcinată în șapte luni și urmează să devină mămica unei fetițe.

Tatăl acesteia nu este nimeni altcineva decât noul iubit, alături de care a decis să se afișeze la începutul acestui an. 

Mădălina Pamfile nu a oferit prea multe detalii legate de viața ei personală, spunând că nu dorește, pentru moment, să acorde interviuri sau să apară la televizor. 

„Nu vreau să apar la TV momentan, nu dau interviu cu nimeni. Sunt un pic grăsuță. Da, sunt însărcinată. Sunt însărcinată în 7 luni. O să am o fetiță” a declarat Mădălina Pamfile la Antena Stars.
Mădălina Pamfile a divorțat în urmă cu un an. La începutul lui 2018, s-a afișat în mod oficial cu noul ei iubit, care a avut un rol important de jucat în alegerea vedetei de a vorbi, pentru prima dată, despre sarcină, scrie Realitatea.