Evenimentul Zilei > Actualitate > Mădălina Ghenea, DECIZIE RADICALĂ după ce a mărturisit că are PROBLEME în viața de CUPLU: „M-am hotărât să…”
Mădălina Ghenea, DECIZIE RADICALĂ după ce a mărturisit că are PROBLEME în viața de CUPLU: „M-am hotărât să…”

Mădălina Ghenea, DECIZIE RADICALĂ după ce a mărturisit că are PROBLEME în viața de CUPLU: „M-am hotărât să…”

Recent, frumoasa actriță Mădlina Ghenea a făcut câteva dezvăluiri incendiare. Aceasta a povestit că relația ei cu Matei Stratan nu merge exact așa cum ar trebui și chiar trece printr-o perioadă destul de dificilă din această cauză.

La doar câteva zile după ce Mădălina Ghenea a dezvăluit că are mari probleme pe plan sentimental și că viața de cuplu cu Matei Stratan nu este așa cum își dorește, vedeta a luat o decizie care îi va bucura pe admiratorii ei. Vedeta este afectată de faptul că a văzut cum tatăl copilului ei apreciază toate fotografiile unei pianiste, informează Spy News.

Mădălina Ghenea a primit astăzi un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare. A decis să îl facă public, iar de acum înainte asta va face în fiecare zi pentru a le mulţumi tuturor celor care o susţin.

„M-am hotărât să postez zilnic mesajele voastre. Vă mulţumesc din tot sufletul pentru susținere! Suntem 602.000 Vă mulţumesc!”, este mesajul scris de Mădălina Ghenea.

„M-am tot gândt la tine şi la sufletul tău în ultimul timp şi vrea să îţi spun că eşti, se vede că eşti un om minunat- te admir, nu doar pentru frumuseţea ta pentru că aia va trece cândva, dar pentru ce porţi înăuntru. E preţios- Ia-ţi un timp, fugi la oglindă, priveşte-te şi caută să vezi ce om minunat eşti. Îmi place să te urmăresc şi o fac cu drag. Am simţit să îţi scriu asta ca de la om la om. Ai grijă de sufletul tău şi hrăneşte-l cu gânduri bune şi sănătoase. Să te iubeşti”, este mesajul pe care l-a primit Mădălina Ghenea din partea unei persoane care o admiră.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: