Evenimentul Zilei > Social > „Mă prostituam pentru că era dorinţa lui Satan”
„Mă prostituam pentru că era dorinţa lui Satan”

„Mă prostituam pentru că era dorinţa lui Satan”

O lume în care domnesc întunericul şi răul. Deşi ritualurile sunt, în mare parte, macabre şi brutale, satanismul are numeroşi adepţi. Într-o familie de satanişti a venit pe lume şi Laura.

Tânăra, care acum nu mai face parte din secta în sânul căreia a crescut, povesteşte: „Tatăl meu care avea o poziţie de vază în sectă a început să mă antreneze de timpuriu ca să fiu aşa cum vrea cercul nostru. Mă învăţa să nu plâng, să nu ţip, să nu reacţionez la durere şi mai ales să nu povestesc nimănui, nimic. Aceasta era vrerea Satanei şi toţi trebuia s-o respectăm.”
În numele lui Satan, Laura şi-a înghiţit lacrimile de durere, a încasat bătăi fără crâcnească sau a tăcut după ce a fost violată. Pentru lumea „din afară” era o scolăriţă oarecare. În sectă era slujitoare oficiind la reuniuni şi ritualuri:
„Mi se cerea supunere oarbă în faţa bărbaţilor. Dacă trebuia să mă prostituez, o făceam pentru că era dorinţa lui Satan şi pentru că Întunecatul avea nevoie de bani. Secta alegea clienţii. Nu am primit niciodată bani (pentru serviciile mele de prostituată). Banii se duceau direct la sectă”, mai spune fata.
Laura a crescut într-un cerc de adepţi ai unei forme de satanism deosebit de brutale, susţine Adelhid Herrmann-Pfandt, cercetător în domeniul religiei.
Citiţi mai multe pe Deutsche Welle.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: