Lună plină în Balanță. Zodiile care primesc bani și laude la locul de muncă

Lună plină în Balanță. Zodiile care primesc bani și laude la locul de muncă Sursă foto: pixabay

Luna plină în Balanță, de luni, 25 martie, influențează puternic toate zodiile. Potrivit cunoscutului astrolog  Kyle Thomas, citat de People,  zodiile vor fi influențate în mod pozitiv de eclipsa de lună. Fecioarele, Peștii și Săgetorii vor avea abundență, energie, laude la locul de muncă și oportunități de lărgire a cercului personal. În cazul Racilor, luna plină impactează sectorul familiei.

Iată previziunile complete pentru toate zodiile:

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Uită-te bine la relațiile tale. Eclipsa de lună plină din martie va aduce oportunitatea de a te apropia mai mult ca niciodată de partenerul de cuplu sau să vă facă să vă despărțiți.

Ne puteți urmări și pe Google News

Etape majore ar putea avea loc în această perioadă. S-ar putea să descoperi că poți să treci prin dramă sau că poate este mai bine să vă dați reciproc spațiu.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Această eclipsă de lună va provoca „schimbări mari” în jurul carierei. În perioada următoare sunt șanse să fii mai ocupată ca niciodată, în timp ce jonglezi cu multe responsabilități diferite pentru job.

Atenția ta s-ar putea, de asemenea, „să se îndrepte spre sănătatea ta” în apropierea acestui tranzit. Acest lucru îți poate oferi șansa de a „schimba rutina și de a face alegeri mai sănătoase în ceea ce privește rutina de sport și dietă”.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Luna plină din martie te-ar putea determina să ieși și să te distrezi, fie că este vorba de hobby-uri sau de dragoste. Aceasta este „una dintre cele mai importante perioade în care cei singuri sunt dispuși să găsească pe cineva care să aprindă flăcările în inima lor.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Pregătește-te să simți sentimentele. Eclipsa de lună plină din martie „va pune în evidență trecutul tău, precum și familia, moștenirea și educația”, spune  astrologulThomas. „Este posibil să fie nevoie să acorzi atenție unei situații familiale sau parentale semnificative.”

Leu (23 iulie-22 august)

Luna plină din martie „îți va aduce o serie de idei interesante care te energizează pentru a-ți transmite viziunea lumii”, spune Thomas. Dacă ești ancorată în proiecte importante, nu mai sta pe gânduri și ia atitudine atunci când ai ceva de spus.

Prosperitate pentru Fecioară, mai multă încredere pentru Pești. Influența lunii pline de luni, 25 martie

Bani și fericire pentru acești nativi din Horoscop

Sursa foto: Arhiva EvZ

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Thomas prezice că luna plină din această lună va „dinamiza sectorul prosperității, oferindu-ți șansa de a genera bani și de a evalua bugetul”. Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu, o nouă ofertă de muncă sau un alt proiect, explică el.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Puterea este în mâinile tale.  Astrologul Thomas spune că eclipsa de lună plină din martie „ar putea aduce punctul culminant al unui proiect sau al unui efort personal semnificativ asupra căruia te-ai concentrat foarte mult”.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Eclipsa de Lună plină din martie „îți va spune să faci o pauză, să te odihnești mai mult și să te reîncarci pentru a te bucura de vibrațiile bune”, spune Thomas. Visele tale vor fi destul de intense în această perioadă, așa că ascultă ce îți spun inima și instinctul.

 

Săgetător (22 noiembrie – 21 dec.)

Eclipsa de Lună Plină „va dinamiza viața socială și va aduce evenimente interesante în calendarul tău, spune Thomas. Distrează-te alături de prieteni și cunoaște oameni noi. Pune munca pe locul doi și acordă o atenție mai mare relaxării.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Cu Eclipsa de Lună plină care va pune în prim plan cariera și averea, Thomas spune că „ai putea fi pregătită pentru o revizuire, o promovare sau o nouă ofertă de muncă”.

Este o perioadă bună pentru a „reflecta asupra a ceea ce ai construit în ultimul an”, dar și „la ce ai dori să faci în viitor”.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Eclipsa de lună plină din această lună „te încurajează să explorezi noi teritorii și orizonturi”. Curiozitatea ta poate atinge cote înalte, mai ales asupra a ceea ce viața are de oferit. E un moment grozav să faci tot ce îți trece prin minte.

Pești (19 februarie-20 martie)

Apelează cu încredere la ceea ce îți oferă viața. Luna plină din martie „va pune în evidență locul în care te afli într-un parteneriat semnificativ”. Sunt două căi pentru tine. Fie te apropii mai multe de partenerul de cuplul, fie decideți să mergeți pe drumuri separate. „Egalitatea și echilibrul în conexiunile tale sunt importante acum”.