Locurile de parcare Dalli, preluate de Primăria Capitalei

Locurile de parcare Dalli, preluate de Primăria Capitalei

Cele peste 3.300 de locuri de parcare din Bucureşti, exploatate de Dalli, vor fi preluate, de luni, de Primăria Municipiului Bucureşti.

Firma Dalli Exim a avut un contract, încheiat în 1995 în urma unei licitaţii, pentru administrarea a 52 de parcări, din zona centrală a Capitalei.

Primarul Sorin Oprescu anunţa, încă de la începutul mandatului său, acum aproape un an, că va demara procedurile de reziliere a contractului cu firma Dalli, pe motiv că acesta era ilegal.

La sfârşitul toamnei trecute, autorităţile locale au preluat 11 dintre parcări, sub motivaţia că Dalli Exim nu le-a administrat conform contractului, informează Mediafax.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Precizez că pentru ca Primaria să reia în exploatare locurile de parcare din Bucureşti nu este nevoie de niciun proces. Contractul Primăriei Generale cu societatea Dalli a expirat din 2005, iar actul adiţional de prelungire este lovit de nulitate absolută, întrucât a fost realizat cu încalcarea prevederilor legale în vigoare, la data semnării actului", afirma Oprescu, pentru Mediafax.