Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea APĂRAT de purtătorul de cuvânt al PNL: „Gabriela Firea are mult tupeu!”
Liviu Dragnea APĂRAT de purtătorul de cuvânt al PNL: „Gabriela Firea are mult tupeu!”

Liviu Dragnea APĂRAT de purtătorul de cuvânt al PNL: „Gabriela Firea are mult tupeu!”

Liberalul Ionel Dancă o acuză pe Firea că l-ar folosi pe Dragnea drept pretext pentru nereușitele sale. Atacul virulent al purtătorului de cuvânt al PNL îi servește de minune lui Liviu Dragnea.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, lansează un atac dur la adresa Gabrielei Firea: „Cât tupeu de mahala poate avea Firea! S-a cocoțat pe scandalul primarilor cu bugetele locale în condițiile în care Primăria Capitalei are cel mai mare buget din țara și în doi ani nu a făcut nimic pentru București. Trebuie să ai mult tupeu și să fii Firea, să vii după doi ani de mandat, în condițiile în care ai avut bani, și să spui că din cauza partidului PSD, din care faci parte, și a propriului Guvern, nu ai fost în stare să faci nimic pentru deblocarea traficului, pentru modernizarea transportului public, pentru Centură Capitalei, pentru reabilitarea rețelei RADET, pentru construirea spitalului metropolitan sau pentru dotarea și igienizarea spitalelor din București.”

Liberalul consideră că atacurile Gabrielei Firea au unicul scop de a-l determina pe Dragnea să tragă sforile pentru a o exclude din PSD. În acest fel, Liviu Dragnea ar deveni țap ispășitor pentru nerealizările primarului general al capitalei în acest mandat: „Firea e un primar fake pentru București care nu are nicio legătură cu administrația orașului la fel că medicul fals italian prins că nu avea nicio legătură cu medicină. Mai devreme sau mai târziu, la fel va fi prinsă și Firea cu minciună. Firea vrea să fie exclusă din PSD și să dea vina pe Dragnea și PSD pentru toate nerealizările ei în Capitală. Însă, oricât ar fugi Firea de Dragnea și de PSD, ei sunt la fel de escroci. Este Firea PSD să mintă, să înșele oamenii, să fure banii publici și să arunce vina pe alții.”, a precizat Ionel Dancă într-o postare pe contul personal de Facebook.