Iar anul trecut, de ziua ei de naștere, iubitul i-a făcut lui Lili cea mai frumoasă surpriză. Silviu Țolu a dus-o pe Lili Sandu în Istanbul și a cerut-o în căsătorie, pe vapor.

Acum, Lili Sandu mai are puțin și va devein mamă. Dar vedeta se mai pregătește pentru un eveniment important care va avea loc peste doar câteva zile.
Va împlini frumoasa vârstă de 41 de ani, mai precis pe 28 mai.

Până va veni sorocuil să-și țină bebelușul în brațe, Lili Sandu mai povestește pe pagina sa de socializare cum merge sarcina.

Ea a povestit câte kilograme a acumulat de-a lungul primelor șase luni de sarcina, adică în primul trimestru. A adăugat 11 kilograme și jumătate în plus de-a lungul primelor luni. Acum vedeta doarme pe spate și nu are alte probleme, nu poftește foarte multe și mănâncă ce își dorește, mai ales înghețată.

Însă mai are de așteptat câteva luni și încă nu și-a stabilit locul unde va naște și speră să se termine pandemia și restricțiile acestea ca să se poată ieși din nou și să și întâlnească iubitul care a locuit cu părinții lui în toată această perioadă. Și cine știe, poate se vor căsători anul acesta. Încă nu știu nici ei ce surprize vor mai avea pînă în luna august, potrivit tabu.ro