Evenimentul Zilei > Actualitate > Liga I: „U” Cluj – Dinamo 1-2. Arbitrii au făcut praf meciul. Fiul lui Ion Crăciunescu s-a făcut iarăşi de râs
Liga I: „U” Cluj – Dinamo 1-2. Arbitrii au făcut praf meciul. Fiul lui Ion Crăciunescu s-a făcut iarăşi de râs

Liga I: „U” Cluj – Dinamo 1-2. Arbitrii au făcut praf meciul. Fiul lui Ion Crăciunescu s-a făcut iarăşi de râs

Dinamo a câştigat aseară, în Ardeal, un meci dificil, cu Universitatea Cluj. "Câinii roşii" s-au impus cu 2-1, după ce au fost conduşi cu 1-0 dintr-un penalty pe care l-au contestat vehement. De altfel, arbitrii, "centralul" Teo Crăciunescu şi "asistentul" Stoianov, au nemulţumit ambele tabere.

Oficialii ambelor formaţii au ieşit la atac după meci. „Suntem obişnuiţi cu arbitraje potrivnice! Îi felicit pe arbitrii!”, a acuzat antrenorul Crsti Dulca, tehnicianul gazdelor.
Gazdele susţin că, la golul lui Curtean, a fost ofsaid la Nica. „N-a fost la mine, o fi fost înainte!„, s-a apărat jucătorul adus de la Timişoara.
Şi Dinamo s-a plâns că împotriva ei s-a dictat un penalty inventat, după o intervenţie nevinovată a lui Cristi Pulhac asupra lui Viorel Dinu. Crăciunescu junior a văzut lovitură de la 11 metri.
În mai mult rânduri, Ion Crăciunescu, fost şef al CCA, l-a sfătuit pe fiul său, Teo, să renunţe la arbitraj, fiiindcă nu are nicio legătură cu meseria asta! N-a reuşit să-l convingă să se retragă, iar acum Teo face ravagii aproape la fiecare meci!
„U” CLUJ – DINAMO 1-2
Marcatori: Viorel Dinu (8 – penalty) / Dănciulescu (23 – penalty), Curtean (61)

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: