Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. CS „U” Craiova a ratat o VICTORIE esențială pe terenul celor de la Viitorul. Oltenii au irosit un penalty
LIGA I. CS „U” Craiova a ratat o VICTORIE esențială pe terenul celor de la Viitorul. Oltenii au irosit un penalty

LIGA I. CS „U” Craiova a ratat o VICTORIE esențială pe terenul celor de la Viitorul. Oltenii au irosit un penalty

FC Viitorul și CS „U” Craiova au încheiat fără goluri partida disputată, vineri, la Ovidiu, în etapa a 2-a a play-off-ului campionatului intern.

FC Viitorul și CS „U” Craiova au remizat, scor 0-0, într-o confruntare din runda a 2-a a play-off-ului Ligii I. Oaspeții au irosit o mare șansă în repriza a doua, pentru că Hristo Zlatinski a ratat un penalty, în minutul 58, trimițând în bară. După acest rezultat, craiovenii sunt pe locul al 3-lea, cu 30 de puncte, în spatele celor de la CFR Cluj (33) și FCSB (31). Echipa lui Gică Hagi se află pe poziția a 4-a, cu 23 de puncte.

„Nu am jucat un meci bun din punct de vedere tehnic. E dificil să ai un rezultat bun dacă joci așa. Deci, ne mulțumim cu egalul. Nu ne-am asumat riscuri în timpul meciului. Repet, problema noastră a fost că nu am făcut un joc bun tehnic. Dacă n-am câștigat, înseamnă că nu am fi meritat să ne impunem aici. Sunt aici să vorbesc despre meci, nu despre alte lucruri. Nu faptul că nu l-am introdus pe Gustavo e problema, trebuie să mai schimbăm din când în când. Trebuie să înțelegem ce greșeli am făcut”, a spus antrenorul Craiovei, Devis Mangia, la Telekom Sport.