Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA A II-A: Măciuca face minuni în eşalonul secund!
LIGA A II-A: Măciuca face minuni în eşalonul secund!

LIGA A II-A: Măciuca face minuni în eşalonul secund!

Damila Măciuca, nou-promovată din Liga a 3-a, a bătut în primele trei etape două formaţii abia retrogradate din Liga I: FCM Târgu Mureş şi Voinţa Sibiu.

Damila Măciuca este marea senzaţie a startului de sezon din Liga a II-a. Echipa antrenată de fostul mijlocaş stelist Eric Linkar a bătut sâmbătă pe Voinţa Sibiu, cu scorul de 2-0. Vâlcenii o bătuseră în prima etapă şi pe cealaltă retrogradată din Liga I, FCM Târgu Mureş.

În Seria I, Farul Constanţa a câştigat derby-ul cu Delta Tulcea, cu scorul de 3-0. În ciuda scorului sec, „marinarii” s-au chinuit aproape o repriză să dechidă scorul. Până la urmă, S. Poescu a reuşit în minutul 44 să-l învingă pe portarul echipei din Tulcea. Constănţenii s-au descătuşat în cea de-a doua parte a meciului iar S. Chiţu a stabilit scorul final prin golurile înscrise în minutele 69 şi 83.
Tulcenii au jucat cu un om în minus încă din minutul 5, când portarul Stoicescu a fost eliminat pentru un henţ comis în afara careului. În aceste condiţii, în teren a fost trimisă „rezerva” Olteanu, în locul jucătorului Pantelie.
Astăzi, ACS Poli Timişoara a obţinut un punct nesperat, în deplasare, cu CS Mioveni, scor 2-2. Bănăţenii au egalat în prelungiri.
LIGA A II-A, ETAPA A 3-A
Seria I
SÂMBĂTĂ

Farul Constanţa – Delta Tulcea 3-0
Dinamo II – CS Otopeni 0-1
Dunărea Galaţi – FC Botoşani 1-4

DUMINICĂ
Chindia Târgovişte – Săgeata Năvodari 0-0
Meciul CS Buftea – Sportul Studenţesc va avea loc luni, de la ora 17.00.
Rapid Suceava, Unirea Slobozia şi CF Brăila au stat.

În clasament conduce CS Otopeni (9 puncte), urmată de Săgeata Năvodari (7 puncte) şi de Sportul Studenţesc şi Delta Tulcea (ambele cu câte 6 puncte).
Seria a II-a

SÂMBĂTĂ
CSM Rm. Vâlcea – FCM Tg. Mureş 1-2
ALRO Slatina – FC Maramureş 3-0
Unirea Alba Iulia – UTA 1-0
Damila Măciuca – Voinţa Sibiu 2-0
Corona Braşov – FC Bihor 3-2

DUMINICĂ
CS Mioveni – ACS Poli Timişoara 2-2.
Luceafărul Oradea şi FC Argeş au stat.
În clasament conduce Corona Braşov (7 puncte), urmată de Damila Măciuca, FCM Târgu Mureş şi Unirea Alba Iulia (toate cu 6 puncte).

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News