Informaţiile se refereau la participarea sa la deschiderea unui parc de distracţii împreună cu soţia sa, „tovarăşa Ri Sol-ju”, relatează BBC.
Au existat speculaţii legate de viaţa privată a lui Kim în ultimele săptămâni, când o femeie necunoscută a fost fotografiată alături de el, la mai multe evenimente.
Kim Jong-un a preluat mandatul de lider al ţării după moartea tatălui său, Kim Jong-il, în decembrie 2011.

Reportajul realizat de televiziunea coreeană a durat 8 minute şi a fost difuzat la ora locală 20.00, miercuri (ora  13.00, ora României, joi).
Analiştii au urmărit evoluţiile din ultima vreme ale liderului şi ale celor din anturajul lui, pentru a face previziuni legate de politica pe care o va promova Kim Jong-un.

Săptămâna trecută, autorităţile au organizat o paradă militară interpretată de analişti ca o modalitate de a marca încă o dată autoritatea noului lider nord-correa asupra armatei.
Îmbrăcată elegant, în stil occidental
La şapte luni după ce a preluat puterea după moartea tatălui său, Kim Jong-il, noul lider nord-coreean, despre care se bănuieşte că ar avea în jur de 30 de ani, a apărut în mass-media de mai multe ori alături de tânăra femeie, inclusiv la un concert din 5 iulie, apoi în cursul unei vizite la mausoleul bunicului său Kim Il-sung la 8 iulie.

Întotdeauna îmbrăcată elegant, cu părul scurt, Ri Sol Ju a apărut, de asemenea, la televizor, marţi, în spatele lui Kim Jong-un, în timpul unei vizite la o grădiniţă.

Deşi identitatea femeii nu a fost dezvăluită până acum, mass-media şi analiştii din Coreea de Sud sunt convinşi că acesta ar fi soţia liderului nord-coreean.

Apariţiile publice ale lui Kim Jong-un alături de o femeie reprezintă o schimbare totală faţă de stilul tatălui său. Conducerea timp de 17 ani a lui Kim Jong-il era recunoscută pentru discreţia sa totală.
Prietenii şi copiii săi nu erau menţionaţi de mass-media de stat, nici chiar Kim Jong-un, care a fost practic necunoscut înainte de prezentarea sa oficială, la sfârşitul anului 2010.