Lideri olteni ai PRM se leapădă de Corneliu Vadim Tudor

Lideri olteni ai PRM se leapădă de Corneliu Vadim Tudor

Demiterea viceprimarului PRMist al Craiovei, Gheorghe Nedelescu, din cadrul filialei doljene a PRM, a făcut ieri victime.

Imediat după anunţarea deciziei, nu mai puţin de 21 de preşedinţi de organizaţii de cartier şi-au depus demisia, în semn de solidaritate cu fostul preşedinte. Unuia dintre demisionari, Luca Marin, i s-a făcut rău la câteva minute după ce a părăsit sediul PRM. Acesta a fost dus de urgenţă la spital, unde s-a constatat că suferise un infarct.   „Era unul dintre cei mai buni membri de partid. Cred că accidentul a fost cauzat de vestea primită în această dimineaţă, şi anume aceea că domnul viceprimar Nedelescu a fost exclus din rândurile noastre“, a declarat unul dintre vicepreşedinţii PRM Craiova, Mihail Călinescu. Ieri la prânz, starea preşedintelui de cartier era gravă, el urmând a fi supus unor investigaţii medicale.

„Pacientul a fost internat în stare gravă, suferind un deficit motor pe partea stângă“, a declarat Adriana Trică, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova. Gheorghe Nedelescu a renunţat la funcţia de preşedinte al PRM Dolj din cauza rezultatelor înregistrate la alegerile europarlamentare, rămânând simplu membru.

Numele său a fost vehiculat ca potenţial candidat pentru Primăria Craiova din partea altor formaţiuni politice. Duminică seară, el a fost exclus din partid, conducerea formaţiunii politice imputându-i „acte de corupţie şi dezinteres faţă de problemele cetăţenilor“.

Ne puteți urmări și pe Google News