Din primele informații oferite pentru Antena 3, pe surse, în urma autopsiei efectuate ieri se pare că designerul avea droguri în sânge când a murit, după testările rapide efectuate de legiști. Anchetatorii așteaptă,însă, rezultatele testelor toxicologice finale, care se dau în cel mult o lună. În cadrul anchetei demarcate de polițiștii constănțeni, oamenii legii exclud ipoteza unei sinucideri. Necropsia a stabilit că designerul a suferit o puternică hemoragie la cap, iar decesul lui Răzvan Ciobanu a survenit în urma multiplelor leziuni interne.

Polițiștii au dispus și efectuarea expertizei tehnice a mașinii conduse de Răzvan Ciobanu. Poliția dezminte că, de la locul accidentului, ar fi dispărut obiecte din mașină sau piese auto. Au fost adunate, inclusiv telefonul creatorului de modă, constituind probe pentru elucidarea împrejurărilor în care a avut loc accidentul și mai ales dinamica evenimentului rutier în care a murit Răzvan Ciobanu.

Avocata Laura Vicol, prietena de 27 de ani a creatorului de modă, a spus că roagă să nu se mai facă speculații. Ea a declarat că moartea lui Răzvan a survenit pentru că nu purta centură de siguranță. Părinții lui Răzvan Ciobanu au fost la Morga Cimitirului Central pentru a prelua trupul creatorului. Până joi, acesta va fi depus la capela Cimitirului Progresul din Capitală, unde apropiații și cunoscuții sunt asteptați să depună o floare. Ora înmormântării va fi stabilită și anunțată de familia lui