Concertul este prezentat de Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian". Chick Corea este un maestru al jazz-ului, câştigător al multor premii Grammy, compozitor prolific şi pianist. Artistul a obţinut statutul de legendă vie după patru decenii de activitate artistică, având una dintre cele mai complexe cariere din lumea jazz-ului. A fost membru al trupei de rock şi funk a lui Miles Davis şi este fondatorul trupei de jazz Return to Forever. 
Gary Burton este maestrul vibrafonului. Autodidact la acest instrument, Burton a dezvoltat o tehnică  proprie, iar stilul său a fost preluat de alţi muzicieni din domeniu. A fost nominalizat pentru 15 premii Grammy şi a câştigat şase dintre ele.
Biletele pentru concert se găsesc online pe www.vandbilete.ro www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.eventim.ro şi la casele de bilete ale Sălii Palatului şi Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian". Acestea au preţuri cuprinse între 75 şi 300 de lei, în funcţie de locul în sală: 300 de lei – categoria VIP, 200 de lei – categoria I, 150 de lei – categoria a II-a, 100 de lei – categoria a III-a, 75 de lei – categoria a IV-a.