Evenimentul Zilei > Monden > Legătura neștiută dintre Ceaușescu și Esca
Legătura neștiută dintre Ceaușescu și Esca

Legătura neștiută dintre Ceaușescu și Esca

Mama Andreei Esca și-a dorit ca să aibă o fetiță vedetă și, de când Andreea era micuță și i-a descoperit talentul de a memora ușor și a reciti poezii, a făcut tot posibilul ca micuța să se afirme la diverse concursuri sau preselecții. Așa a ajuns Andreea să le recite soților Ceaușescu cu prilejul unor sărbători.  

După Revoluţie, cea care avea să ajungă vedeta Pro Tv nu a recunoscut niciodată această experiență a vieții ei, așa cum au făcut-o actorul Andrei Duban sau producătoarea tv Dana Mladin, cândva prezentatoarea emisiunii „Școala vedetelor”, realizată de Titus Munteanu la TVR.

Într-un interviu mai amplu, apărut cu mulți ani în urmă în revista Tango, Andreea Esca a făcut tot felul de dezvăluiri despre etapele care i-au influenţat cariera, ba a amintit și de apropierea ei de Nicolae Ceaușescu.  Dar nu în sensul adevărat al întâlnirii cu el, petrecut cu mulți ani înainte de Revoluție. Versiunea ei o regăsim în fragmentul de mai jos.

„M-am gândit, la un moment dat, să dau la teatru. Eram în liceu, aveam o trupă de teatru și țin minte că am pus în scenă o piesă de teatru de Oscar Wilde în engleză, la care a fost regizor Răzvan Rădulescu. Îmi plăcea foarte mult. Mi-aduc aminte și de un casting pentru un film pentru copii unde era nevoie de figurație”, a spus Andreea Esca despre opțiunile ei cu privire la facultate.

Citiți articolul complet în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: