Evenimentul Zilei > Actualitate > Lăzăroiu: Ponta nu mai are multe zile la Palatul Victoria, s-ar putea să demisioneze
Lăzăroiu: Ponta nu mai are multe zile la Palatul Victoria, s-ar putea să demisioneze

Lăzăroiu: Ponta nu mai are multe zile la Palatul Victoria, s-ar putea să demisioneze

Fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu consideră că zilele lui Victor Ponta la conducerea Executivului sunt numărate şi că sfârşitul referendumului s-ar putea să nu-l prindă la Palatul Victoria.

"Probabil că nici Ponta nu mai are multe zile la Palatul Victoria. De fapt, să sperăm că Ponta prinde sfârşitul de referendum în funcţia de premier!", a punctat Lăzăroiu.
Fostul consilier prezidenţial a mai adus în discuţie şi presiunile externe la care a fost supus premierul.
"Presiunile asupra sa de la Bruxelles sunt imense în momentul ăsta. În ochii celor de acolo, el este un plagiator şi un pucist! Are mari probleme chiar cu familia sa politică. Acolo s-a discutat zilele astea în mod serios dacă PSD merită să mai facă parte din Internaţionala Socialistă. Deci Ponta ştie că nu va mai putea să reziste mult acestor presiuni. De aia spun că s-ar putea să demisioneze mai repede decât credeam", a mai declarat Lăzăroiu.
În situaţia în care majoritatea populaţiei va vota la referendumul din 29 iulie pentru demiterea lui Traian Băsescu, dar consultarea populară va fi invalidată, Lăzăroiu a spus că preşedintele suspendat se va întoarce la Cotroceni.
"Dacă se va întâmpla ce aţi spus şi dacă referendumul e invalid, e invalid. Înseamnă că practic, procesul de suspendare se întrerupe în momentul respectiv şi preşedintele revine la Cotroceni. Moment în care, evident, din ce am auzit toţi, Crin Antonescu va pleca din politică, nu doar de la Palatul Cotroceni, pe care acum cred că-l ocupă abuziv, după o lovitură de palat", a mai spus Lăzăroiu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.